Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023 10:20 Κρητική διατροφή Κοτόπουλο με γλάσο μελιού Υλικά 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα, κομμένα σε μέγεθος μπουκιάς 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Βήμα 1 Ανακατέψτε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Βήμα 2 Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε και μαγειρέψτε το κοτόπουλο στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 5 λεπτά. Βήμα 3 Ρίξτε το μείγμα μελιού στο τηγάνι. Συνεχίστε να μαγειρεύετε και να ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και η σάλτσα να πήξει, περίπου 5 λεπτά ακόμα. Βήμα 4 Σερβίρετε ζεστό και απολαύστε!newsbeast.gr