Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 12:42 Κρητική διατροφή Σολομός με σάλτσα τσίλι Υλικά 1 φιλέτο σολομού 120 γρ. 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βήμα 2 Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια. Βήμα 3 Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό. Βήμα 4 Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.newsbeast.gr