Image
Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2025 15:53 Πολιτική

Κόντρα Άδωνη - Λαζόπουλου για τα Τέμπη: «Εάν δεν ανασκευάσεις δημοσίως, θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη»

Στο στόχαστρό του έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Λάκη Λαζόπουλο, για συγκεκριμένες αναφορές στο πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο υπουργός Υγείας σε ανάρτηση στο Χ, ο παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του καταλόγισε ότι έδωσε εντολή στον Ανακριτή να καταστραφούν τα φιαλίδια αίματος των θυμάτων στα Τέμπη, προκειμένου να μη φανεί ποτέ η πραγματική αιτία του θανάτου τους.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι στις 10/04/2023 υπηρετούσε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και παράλληλα καλεί τον Λάκη Λαζόπουλο να ανασκευάσει δημοσίως στην επόμενη εκπομπή, διαφορετικά θα στραφεί στη Δικαιοσύνη.

Η ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη και το απόσπασμα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου
«Χθες ο κ. Λάκης Λαζόπουλος, στο Μέγκα , σε άλλο ένα κρεσέντο χυδαιότητας και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, με κατηγόρησε ονομαστικά για το εξής:

Ότι δήθεν ως Υπουργός Υγείας, στις 10/04/2023 «έδωσα εντολή στον Ανακριτή»…να καταστραφούν τα φιαλίδια του αίματος των θυμάτων, με σκοπό να αποκρύψω την αληθινή αιτία του θανάτου τους. Στην συνέχεια έβγαλε το συμπέρασμα, ότι από αυτή μου την πράξη αποτελώ τον «κρυφό πρωθυπουργό και ενορχηστρωτή όλης αυτής της συγκάλυψης» και ότι για αυτό τον λόγο είμαι αμετακίνητος.

Προσπερνώ την ουσία, ότι δηλαδή οι Υπουργοί δεν μπορούν να δώσουν καμμία εντολή σε κανέναν ανακριτή (ονομάζεται διάκριση των εξουσιών): στις 10/04/2023 (όταν και εξεδόθη η σχετική ανακριτική εντολή) εγώ δεν ήμουν Υπουργός Υγείας, αλλά Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Είναι λοιπόν απολύτως προφανές ότι ο κ. Λαζόπουλος εις γνώσιν του λέει ψέμματα! Καμμία γνώμη δεν έχει και καμμία έρευνα δεν έχει κάνει. Εκτελεί μόνον ένα συμβόλαιο δολοφονίας του χαρακτήρα μου, με σκοπό να με παρουσιάσει ως εμπλεκόμενο στην δήθεν συγκάλυψη και μάλιστα ως πρωταγωνιστή της.


Ερωτώ λοιπόν δημοσίως τον κ. Λαζόπουλο, ποιος τον έβαλε και γιατί;

Κύριε Λαζόπουλε, εάν τον γνωρίζατε και είπατε εις γνώσιν σας ψέματα είστε ένας κοινός συκοφάντης, εάν όμως δεν το γνωρίζατε είστε επικίνδυνος. Διαλέξτε! Ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετείτε με αυτή σας την συκοφαντία και αυτό το ψέμα; Για ποιο λόγο το κάνατε; Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν το γνωρίζατε.

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν ανασκευάσετε δημοσίως στην αμέσως επόμενη εκπομπή σας, θα απευθυνθώ στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα εξηγήσετε στο Δικαστήριο ποιος και γιατί σας έβαλε να το πράξετε».

.ieidiseis

 

Post
Πολιτική Πέμπτη 13.03.2025

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερό προβάδισμα της ΝΔ - Στη δεύτερη θέση η Πλεύση Ελευθερίας

Δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την εφημερίδα Political, δείχνει την Νέα Δημοκρατία να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Στην δεύτερη θέση με 15,2%, ακολου

Post
Πολιτική Πέμπτη 13.03.2025

Υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Υπεγράφη, σήμερα, η σύμβαση του έργου για την κατασκευή δύο νέων κτιρίων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτού

Post
Πολιτική Πέμπτη 13.03.2025

Αρναούτογλου προς Επίτροπο Χάνσεν: Οι αγρότες δεν ζουν με ευχολόγια (vid)

Οι αγρότες δεν ζουν με ευχολόγια – οι υποσχέσεις δεν γεμίζουν τα σιλό, δεν ποτίζουν τα χωράφια, δεν κρατούν τους νέους στη γη τους. Πάρτε αποφάσεις τώρα. Σαφή και ηχηρή τοποθέτηση υπέρ των αγρο