Image
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 14:52 Βλέπω/Ακούω

Ενοχή ζήτησε η εισαγγελέας για το Μάτι σε 12 από τους 21 κατηγορουμένους

Την ενοχή 12 από τους 21 κατηγορουμένους πρότεινε η εισαγγελέας του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου που εκδικάζει την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 104 ανθρώπους και προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς σε δεκάδες.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Σταματία Περιμένη εισηγήθηκε την ενοχή οκτώ υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – μεταξύ αυτών των Ματθαιόπουλου και Τερζούδη – καθώς και της τότε περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη, αλλά και του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στην αυλή του οποίου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Ημέρες Παιδικού Θεάτρου από την Περιφέρεια Κρήτης: 28 δωρεάν παραστάσεις σε 24 πόλεις και χωριά της Κρήτης

Με επίκεντρο το παιδί, την οικογένεια και την ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό, η Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάζει τις «Ημέρες Παιδικού Θεάτρου 2026», έναν θεσμό πολιτισμού που θα ταξιδέψει σε

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Ικανοποίηση Γ. Τσαγκαράκη για το νέο σύστημα καθαριότητας στο Ηράκλειο – «Η εικόνα της πόλης είναι πολύ καλύτερη» (vid)

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Τσαγκαράκης, για την απόδοση του νέου μεικτού συστήματος αποκομιδής απορριμμάτων μετά την είσοδο ιδιώτη. Παρά τη θετική πορεία,

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 08.07.2026

Έκτακτη χρηματοδότηση 700.000€ για τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου – «Ανάσα, αλλά δεν επαρκεί» δηλώνει ο Α. Περισυνάκης (vid)

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος. Το ποσό αυτό δίνει σημαντική οικονομική «ανά