Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 23:49 Γνώμες

Άγγελος Μπράτης: Υπάρχει λόγος που γίνεται είδηση η σχέση δυο αντρώνΟ Άγγελος Μπράτης μίλησε στο «Γειά σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια και την δημοσιότητα που πήρε η πρώην σχέση του.

«Όχι. Σκέφτομαι να πάρω γάτα εδώ και καιρό και το αποφεύγω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθω, οπότε τα παιδιά μου φαίνονται λίγο μακριά. Νομίζω ότι τώρα έχω περάσει την ηλικία. Δεν θα ήθελα να είμαι ένας μπαμπάς, που είναι 60 χρονών» ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Δεν θα το έκανα ξανά, αλλά εκείνη την στιγμή συνέβη. Δεν ήταν κάτι οργανωμένο» σημείωσε για την δημοσιότητα που πήρε η πρώην σχέση του και συμπλήρωσε σε ερώτηση σχετικά με το αν τον ενόχλησε που η σχέση δύο ανδρών έγινε είδηση: «Υπάρχει λόγος που γίνεται είδηση κι αυτός ο λόγος είναι καλός, οπότε δεν με πειράζει. Τι θα πει δύο άντρες; Ένα ζευγάρι ήταν. Όπως βλέπεις ένα ζευγάρι».

πηγή: zappit.gr

 
Post
Γνώμες Παρασκευή 02.06.2023

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα!

Το να ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου και να μυρίζει υπέροχα είναι πραγματικά κάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση, σε ξεκουράζει, σου προκαλεί ψυχική ανάταση. Το αντίθετο δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Post
Γνώμες Πέμπτη 01.06.2023

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις οικονομία στη βενζίνη

Η βενζίνη ακριβαίνει. Οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο γίνονται ακόμα πιο αγχωτικές και οι βόλτες μειώνονται. Το σκέφτεσαι περισσότερο η αλήθεια είναι. Ειδικά όταν μόλις έφυγες από το βενζινάδικο και είδ

Post
Γνώμες Πέμπτη 01.06.2023

Το μείγμα που θα καθαρίσει απόλυτα τους θαμπούς καθρέφτες

Ο καθρέφτης είναι ένα βασικό στοιχείο του σπιτιού. Στο μπάνιο για πρακτικούς λόγους, στην κρεβατοκάμαρα ή στο χολ για πρακτικούς αλλά και διακοσμητικούς λόγους, σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού για να