Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022 21:05 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Πούτιν: Κανείς δεν θα μας απειλήσει με πυρηνικά - Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι ένας λαός


Διάγγελμα απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφορικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Κανείς δεν θα μας απειλήσει με πυρηνικά,  είμαστε ένας περήφανος λαός με περήφανο στρατό», είπε και επανέλαβε την απαίτηση για αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση.

Επαίνεσε τους Ρώσους στρατιώτες ως «πραγματικούς ήρωες» και ανακοίνωσε πως θα τιμήσει μετά θάνατον έναν Ρώσο στρατιώτη που ανατινάχτηκε για να γλυτώσει τη σύλληψή του από Ουκρανούς.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι το κράτος θα αποζημιώσει τις οικογένειες των στρατιωτικών που χάθηκαν στον πόλεμο ενώ θα καταβληθεί αποζημίωση και στους Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν.

Αμέσως μετά κράτησε ένα λεπτό σιγή για τους Ρώσους που χάθηκαν στις μάχες.

Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι «ένας λαός», σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τόνισε τι οι Ουκρανοί «απειλούνται και υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου».

Ο ίδιος εξέφρασε για μια ακόμη φορά τους ισχυρισμούς του ότι η Ρωσία πολεμά τους «νεοναζί» και ότι οι άμαχοι χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες».

«Δεν μπορούν να βιάζουν τεθωρακισμένα δίπλα σε νηπιαγωγεία. Χρησιμοποιούν αμάχους ως ασπίδες. Στο Χαρκοβο υπήρχαν 3.179 ξένοι φοιτητές. Χιλιάδες είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν», είπε σε ένα άλλο σημείο του διαγγέλματός του.
 

 

madata.gr

Οι Τούρκοι έκοψαν τον Εθνικό Ύμνο στην απονομή Έλληνα αθλητή

Συνεχίζουν οι Τούρκοι το ρεσιτάλ προκλητικότητας χωρίς όρια και προσχήματα. Η νέα "παράσταση" στήθηκε στην Αττάλεια, στη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χει ...

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες και παρά την καταδίκη ακόμη και από τον ίδιο του τον γιο, ο Κώστας Πλεύρης χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. ...

Αποκάλυψη Σεπόλια: Η κωδική ονομασία του 53χρονου για τους 213 πελάτες

Καλά κρυμμένες τις αρρωστημένες ορέξεις του είχε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό. Προέβαλε την βιτρίνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη, του ενεργού πολίτη, του φιλάνθρωπ ...