Πέμπτη 03 Μαρτίου 2022 21:05 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Πούτιν: Κανείς δεν θα μας απειλήσει με πυρηνικά - Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι ένας λαός


Διάγγελμα απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφορικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Κανείς δεν θα μας απειλήσει με πυρηνικά,  είμαστε ένας περήφανος λαός με περήφανο στρατό», είπε και επανέλαβε την απαίτηση για αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση.

Επαίνεσε τους Ρώσους στρατιώτες ως «πραγματικούς ήρωες» και ανακοίνωσε πως θα τιμήσει μετά θάνατον έναν Ρώσο στρατιώτη που ανατινάχτηκε για να γλυτώσει τη σύλληψή του από Ουκρανούς.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι το κράτος θα αποζημιώσει τις οικογένειες των στρατιωτικών που χάθηκαν στον πόλεμο ενώ θα καταβληθεί αποζημίωση και στους Ρώσους στρατιώτες που τραυματίστηκαν.

Αμέσως μετά κράτησε ένα λεπτό σιγή για τους Ρώσους που χάθηκαν στις μάχες.

Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι «ένας λαός», σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τόνισε τι οι Ουκρανοί «απειλούνται και υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου».

Ο ίδιος εξέφρασε για μια ακόμη φορά τους ισχυρισμούς του ότι η Ρωσία πολεμά τους «νεοναζί» και ότι οι άμαχοι χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες».

«Δεν μπορούν να βιάζουν τεθωρακισμένα δίπλα σε νηπιαγωγεία. Χρησιμοποιούν αμάχους ως ασπίδες. Στο Χαρκοβο υπήρχαν 3.179 ξένοι φοιτητές. Χιλιάδες είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν», είπε σε ένα άλλο σημείο του διαγγέλματός του.
 

 

madata.gr

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που διεκδικεί η Τουρκία

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Ερντογάν με νέα προκλητική κίνηση που αμφισβητεί την κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά όπως η Κως.Η Τουρκία αμφισβητεί συνολικά το καθεστώς  152 νήσων από το βόρειο Αιγαίο ως τ ...

Νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία: Ξύνουν τοίχους και παίρνουν κομμάτια για ενθύμια

Για νέους βανδαλισμούς στην Αγία Σοφία κάνουν λόγο αρκετά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, κυρίως αντιπολιτευόμενων.   Με αφορμή φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media, αναφέρουν πως επισκέπτες «ξύ ...

Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που πρόσεχε και τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους για κάθε γονιό. Η πιθανή κακοποίηση του παιδιού του από εκείνον που αφήνει στη θέση του να το προσέχει.Ένας εφιάλτης που φαίνεται ότι ζωντάνεψε για ένα ζευγάρι ...