Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 10:48 Κρητική διατροφή Ριγκατόνι Alfredo με σπανάκι Υλικά 2 κουταλιές της σούπας λάδι 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο 140 γρ. σπανάκι 2 κ. γλ. αλάτι 2 κ. γλ. πιπέρι 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο Εκτέλεση Βήμα 1 Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βήμα 2 Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Βήμα 3 Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Βήμα 4 Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Βήμα 5 Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση. Βήμα 6 Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.newsbeast.gr