Image
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025 15:38 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Άνοιξε τις πύλες της η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου (vid, pics)

Με παρουσία των εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματιών του κλάδου και του κόσμου εγκαινιάστηκε χθες η Παγκρήτια Αγροδιατροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου που φιλοξενείται μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, ο σημαντικότερος θεσμός για τον αγρο-κτηνοτροφικό τομέα στην Κρήτη που έρχεται να στηρίξει την αγροτική οικονομία και τον αγροτι-κό κόσμο, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ποιότη-τας, επιστρέφει δυναμικά από 25 έως 29 Ιουνίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου είναι μια διοργάνωση που στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, της τοπικής οικονομίας και της βιωσιμότητας της αγροτικής παραγωγής με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την παράδοση. Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του αγροτικού κόσμου θα «χτυπά» στο Αρκαλοχώρι και στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με σκοπό, μέσα από τη λειτουργία της Έκθεσης, να αναδειχθούν οι μεγάλες προοπτικές του πρωτογενούς τομέα και οι δυνατότητες ανάπτυξης νέων συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, με επίκεντρο τον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους.

Δείτε το βίντεο και τι δήλωσαν για την έκθεση, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ανδρέας.


youtu.be/x9HZMVSsCVA

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

Καθημερινές: 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 14:30 & 17:00 – 22:00




Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 10.07.2025

Εντοπισμός και διάσωση 45 αλλοδαπών και σύλληψη 2 διακινητών νότια των Καλών Λιμένων

Τις πρωινές ώρες την 08.07.2025, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Καλών Λιμένων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής,

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 10.07.2025

Λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε κολόνες φωτισμού και πινακίδες

Σύμφωνα με πληροφορίεςο οδηγός λεωφορείου της ΟΣΥ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρούπολη – Σαρωνίδα, σταμάτησε για προσωπική του ανάγκη, χωρίς να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το λεωφορείο &l

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 10.07.2025

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανάμεσα σε Αμοργό και Σαντορίνη τα ξημερώματα

Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Αμοργό και Σαντορίνη. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 2:54’ 16 χλμ νοτιοδυτικά της