Image
Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026 18:50 Βλέπω/Ακούω

Ο Δήμος Κηφισιάς εγκαινιάζει δράση ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες που βιώνουν Περιγεννητική Απώλεια

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο των κοινωνικών και προληπτικών του δράσεων, αναπτύσσει στοχευμένες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για γυναίκες με αυξημένες ανάγκες φροντίδας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με την Κλινική και Κοινοτική Ψυχολόγο BSc, MSc κα Αλεξάνδρα Κωτσή, εγκαινιάζει μια νέα καινοτόμο εθελοντική δράση ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες που βιώνουν Περιγεννητική Απώλεια.

Ως Περιγεννητική Απώλεια ορίζεται η απώλεια του εμβρύου ή του νεογνού κατά τη διάρκεια της κύησης ή εντός των πρώτων 28 ημερών μετά τον τοκετό. Η δράση στοχεύει στη δημιουργία ενός ασφαλούς και υποστηρικτικού χώρου ψυχολογικής φροντίδας, με πλήρη σεβασμό στην ιδιωτικότητα και στη μοναδικότητα της προσωπικής εμπειρίας κάθε γυναίκας.

Η κα Αλεξάνδρα Κωτσή, με εκτενές επιστημονικό και ερευνητικό έργο στον τομέα της Περιγεννητικής Απώλειας, θα προσφέρει δωρεάν ατομικές συνεδρίες, δύο φορές τον μήνα, σε απογευματινές ώρες, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό συνάντησης, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς στα τηλέφωνα: 2106233315 / 2106231638 ή στο email.pronia@kifissia.gr

Ο Δήμος Κηφισιάς, ως πρωτοπόρος στην κοινωνική πολιτική, αναγνωρίζει τη σημασία της φροντίδας και της υποστήριξης, ιδιαίτερα σε ζητήματα που συχνά παραμένουν σιωπηλά και μη ορατά.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 10.02.2026

Εγκαινιάστηκε το νέο Αθλητικό Κέντρο «Ο ΚΗΦΙΣΟΣ» – Ο Δήμος έκοψε την πίτα του, απολογισμός από τον Δήμαρχο Β. Ξυπολυτά & οι στόχοι για το 2026 (pics)

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σε κλίμα ευρείας συμμετοχής εγκαινιάστηκε στις Αδάμες το νέο Αθλητικό Κέντρο μπάσκετ-βόλεϊ «Ο ΚΗΦΙΣΟΣ» στον Δήμο Κηφισιάς, ένα έργο υψηλής σημασίας για τον αθλητ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 10.02.2026

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Αττική από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, προέβησαν στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, για παρ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 10.02.2026

Ο Δήμος Κηφισιάς εγκαινιάζει δράση ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες που βιώνουν Περιγεννητική Απώλεια

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο των κοινωνικών και προληπτικών του δράσεων, αναπτύσσει στοχευμένες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για γυναίκες με αυξημένες ανάγκες φροντίδας. Η Κοινωνική Υπηρ