Image
Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 12:38 Πολιτική

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Τουρκίας η συνάντησή τους

 «Η φωτογραφία τους δείχνει πως υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι» αναφέρουν αναλυτές από τη γειτονικής μας χώρα σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο Μανώλης Κωστίδης.

«Φυσικά και έχουμε ζητήματα που πρέπει να λύσουμε. Το ζήτημα του Κυπριακού παραμένει, το ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου όπως το ζήτημα των νησιών, της υφαλοκρηπίδας. Αυτά όμως δεν είναι ζητήματα που ξεκίνησαν αυτή την περίοδο. Συνεχίζονται. Αλλά όταν υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι μακροπρόθεσμα μπορούν να βρεθούν λύσεις. Το σημαντικό είναι λόγω αυτών των διαφορών να μην αυξηθεί η ένταση. Λόγω αυτών των θεμάτων στο παρελθόν φτάσαμε στα όρια του πολέμου.



Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Β. Κικίλιας: «Έχουμε έναν πραγματικό αντίπαλο: τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας»

«Έχουμε έναν πραγματικό αντίπαλο: τα υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Η αισιοδοξία μου δεν στηρίζεται στις δημοσκοπήσεις. Στηρίζεται στο έργο. Ο πολίτης ενδιαφέρεται για μετρήσιμα απο

Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Αυγενάκης: «Ώρα για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών»

Την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου πλαισίου στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβασηο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και πρ.

Post
Πολιτική Σάββατο 20.06.2026

Χρίστος Δήμας: Κοινή βούληση Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας για τον διάδρομο Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η 3η συνάντηση για την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Άξονα Μεταφορών Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας και