Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 23:24 Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει τα δράματα με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την απόφαση του Σάντος να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση των Πορτογάλων με την Ελβετία για την φάση των «16» του Μουντιάλ ύστερα από απόφαση του Φερνάντο Σάντος, γεγονός που δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Ρονάλντο αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αντί γι’ αυτό αποφάσισε από μόνος του να γυμναστεί με τους βασικούς.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Κριστιάνο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που κάνει ξεκάθαρο πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον προπονητή του για το ποια είναι η θέση του στην ομάδα.

πηγή: in.gr

 
Post
Αθλητικά Τρίτη 21.04.2026

Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδας ¨ΒΙΚΟΣ¨ στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20/4, το Κύπελλο Ελλάδας «ΒΙΚΟΣ», που διεξάγεται για ακόμη μία χρονιά, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Α

Post
Αθλητικά Δευτέρα 20.04.2026

Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στον τελικό κυπέλλου ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) όρισε σήμερα τον Αγγελο Ευαγγέλου για να σφυρίξει στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ (Σάββατο 25 Απριλίου), στο Πανθεσσαλ

Post
Αθλητικά Παρασκευή 17.04.2026

Στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF με συμμετοχή-ρεκόρ 1.050 αθλητών από 31 χώρες

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού θα βρεθεί η Κρήτη από τις19 έως τις 25 Απριλίου 2026, φιλοξενώντας τοΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITFστο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού. Η κορυφαία δι