Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 23:24 Αθλητικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει τα δράματα με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την απόφαση του Σάντος να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση των Πορτογάλων με την Ελβετία για την φάση των «16» του Μουντιάλ ύστερα από απόφαση του Φερνάντο Σάντος, γεγονός που δεν τον άφησε ικανοποιημένο.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Ρονάλντο αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αντί γι’ αυτό αποφάσισε από μόνος του να γυμναστεί με τους βασικούς.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Κριστιάνο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που κάνει ξεκάθαρο πως με αυτόν τον τρόπο θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον προπονητή του για το ποια είναι η θέση του στην ομάδα.

πηγή: in.gr

 
Post
Αθλητικά Σάββατο 04.04.2026

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος και συγκεκριμένα ωςτο καλοκαίρι του 2029, καθώςυπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ_ΟΦΗ αναφέρει: ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ιδια

Post
Αθλητικά Πέμπτη 02.04.2026

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία γερμανικών ομάδων στίβου

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου αποτελούν πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών στίβου από ευρωπαϊκές χώρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεκαήμερη προετοιμασία δύο ομάδων Γε

Post
Αθλητικά Δευτέρα 30.03.2026

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για τη στήριξή στο RUN GREECE και τον κλασικό αθλητισμό

Το Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στη «Γιορτή Στίβου» που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου 28/3, για τ