Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 22:30 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Αποκάλυψη Σεπόλια: Η κωδική ονομασία του 53χρονου για τους 213 πελάτες


Καλά κρυμμένες τις αρρωστημένες ορέξεις του είχε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό.

Προέβαλε την βιτρίνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη, του ενεργού πολίτη, του φιλάνθρωπου επιχειρηματία ώστε να μπορεί να δρα χωρίς να κινήσει την υποψία κανενός τόσο στον Κολωνό όσο και αλλού. Ήθελε, μάλιστα, να τον αποκαλούν με ένα συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στο διαδίκτυο για να μην εντοπιστεί.

 
Στα ψεύτικα προφίλ που ο ίδιος ο 53χρονος είχε δημιουργήσει για το ανήλικο κορίτσι, το παιδί δέχονταν απανωτά αιτήματα από άντρες, ακόμα και από ζευγάρια.

Ο κατηγορούμενος ήθελε οι 213 άντρες που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής για να βιάσουν το κοριτσάκι, να τον αποκαλούν «ψηλό». Στο dark web, που ο ίδιος είχε φτιάξει η 12χρονη, λάμβανε κλειδωμένα μηνύματα με ψευδώνυμα και κωδικούς.


Ο 53χρονος δεν δίσταζε σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, να πλασάρει την εικόνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη. Παρουσιαζόταν ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας και έκανε δωρεές. Εμφανίζονταν ως ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα και ευαισθησίες, με πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις. Έχτιζε με προσεκτικά βήματα το προφίλ του, για να κρύβει την σκοτεινή και αρρωστημένη πλευρά του.

Τον τελευταίο μήνα ο κατηγορούμενος, και ενώ είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, φαίνεται πως έπαιρνε μέτρα προφύλαξης. Είχε προηγηθεί σύμφωνα με τις καταγγελίες της γιαγιάς της 12χρόνης η προσπάθεια της συζύγου του 53χρονου να δωροδοκήσει την οικογένεια για να μην προβούν σε καταγγελίες.

madata.gr

Με τους Διευθυντές Ειδικών Σχολείων συναντήθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Σήμερα, 31/8/2023 πραγματοποιήθηκε, σε άριστο κλίμα, η συνάντηση του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Ηρακλείου, κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ, με τους Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων Ηρακλείου. Στη

Ανάληψη καθηκόντων νέων μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως τη Δευτέρα, 17/07/2023 ανέλαβαν καθήκοντα μέλους Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) σύμφωνα με το ΦΕΚ 1786/12-07-2023/τ. Γ. ο κ. Πέτρος Κόκκινος στη βαθμίδ

Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ). Ο Υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δ