Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 22:30 Εκνευρίζομαι – Δεν μπορώ άλλο

Αποκάλυψη Σεπόλια: Η κωδική ονομασία του 53χρονου για τους 213 πελάτες


Καλά κρυμμένες τις αρρωστημένες ορέξεις του είχε ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό.

Προέβαλε την βιτρίνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη, του ενεργού πολίτη, του φιλάνθρωπου επιχειρηματία ώστε να μπορεί να δρα χωρίς να κινήσει την υποψία κανενός τόσο στον Κολωνό όσο και αλλού. Ήθελε, μάλιστα, να τον αποκαλούν με ένα συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στο διαδίκτυο για να μην εντοπιστεί.

 
Στα ψεύτικα προφίλ που ο ίδιος ο 53χρονος είχε δημιουργήσει για το ανήλικο κορίτσι, το παιδί δέχονταν απανωτά αιτήματα από άντρες, ακόμα και από ζευγάρια.

Ο κατηγορούμενος ήθελε οι 213 άντρες που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής για να βιάσουν το κοριτσάκι, να τον αποκαλούν «ψηλό». Στο dark web, που ο ίδιος είχε φτιάξει η 12χρονη, λάμβανε κλειδωμένα μηνύματα με ψευδώνυμα και κωδικούς.


Ο 53χρονος δεν δίσταζε σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, να πλασάρει την εικόνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη. Παρουσιαζόταν ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας και έκανε δωρεές. Εμφανίζονταν ως ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα και ευαισθησίες, με πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις. Έχτιζε με προσεκτικά βήματα το προφίλ του, για να κρύβει την σκοτεινή και αρρωστημένη πλευρά του.

Τον τελευταίο μήνα ο κατηγορούμενος, και ενώ είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, φαίνεται πως έπαιρνε μέτρα προφύλαξης. Είχε προηγηθεί σύμφωνα με τις καταγγελίες της γιαγιάς της 12χρόνης η προσπάθεια της συζύγου του 53χρονου να δωροδοκήσει την οικογένεια για να μην προβούν σε καταγγελίες.

madata.gr

Αποκάλυψη σοκ: Πατέρας βίαζε τον 4χρονο γιο του - Συμμετείχε και η γιαγιά του

Σοκάρει η αποκάλυψη για την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου, στη Βόρεια Ελλάδα, από την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.  Ο 38χρονος, γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον ...

Οι Τούρκοι έκοψαν τον Εθνικό Ύμνο στην απονομή Έλληνα αθλητή

Συνεχίζουν οι Τούρκοι το ρεσιτάλ προκλητικότητας χωρίς όρια και προσχήματα. Η νέα "παράσταση" στήθηκε στην Αττάλεια, στη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στους νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χει ...

Αμετανόητος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτησε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες και παρά την καταδίκη ακόμη και από τον ίδιο του τον γιο, ο Κώστας Πλεύρης χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. ...