Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 23:27 Βλέπω/Ακούω

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μας εκμεταλλεύτηκαν και μας έκαναν να φαινόμαστε νούμερα


Δηλώσεις παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και αναφέρθηκαν στους ανθρώπους που τους εκμεταλλεύτηκαν για τα νούμερα και την τηλεθέαση.

Ο γνωστός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

 
Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί, δήλωσε: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο κι είπα να το καθυστερήσουμε λίγο».

Τέλος, μίλησε για τους ανθρώπους που θεωρεί ότι τους εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα. «Το να ξεφεύγεις από τη σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς, κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω», τόνισε.

«Η Ιλάειρα έκανε την προσπάθειά της να μη με στεναχωρήσει, όμως κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που μας εκμεταλλεύτηκαν και προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν κι εμάς να φαινόμαστε νούμερα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 
Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 07.07.2025

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Κυριακή, Κυριακίτσα, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Ντομένικα, Σάντυ, Κούλα και Οδυσσέας Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς Η Αγία Κυριακή ήταν κόρη του Δωροθέ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 07.07.2025

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 7/7/25

Υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν: α) στην ηπειρωτική Ελλάδα τους 39 με 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου. β) σ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 06.07.2025

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Σύλληψη μέλους σπείρας με 18,9 κιλά κάνναβη

Συνελήφθη μέλος διεθνούς σπείρας στο Ελ. Βενιζέλος με περίπου 19 κιλά ακατέργαστη κάνναβη. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβα