Σάββατο 02 Ιουλίου 2022 19:45 Βλέπω/Ακούω

Τον απειλούσε τοκογλύφος αλλά κατάφερε να του περάσει χειροπέδες


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας άνδρας από την Πάτρα για το αδίκημα της τοκοφλυφίας και της εκβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον συλληφθέντα μήνυσε πατρινός για τοκογλυφία, βάσει δανείου που είχε πάρει από τον φερόμενο ως δράστη.

Το θύμα είχε κλείσει ραντεβού με τον δράστη για να του παραδώσει μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο όμως ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η συνάντηση είχε κλειστεί στο κέντρο της Πάτρας και όταν ο άνδρας παράδωσε τα χρήματα , οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την συναλλαγή συνέλαβαν τον τοκογλύφο.

Σύμφωνα με την μήνυση ο συλληφθείς φέρεται να απειλούσε τον μηνυτή για την σωματική ακεραιότητα του ιδίου και της οικογένειάς του, αν δεν του κατέβαλλε τους τόκους από το δανεισθέν ποσό, το οποίο κατά πληροφορίες του tempo24 υπερέβαινε τα 100.000 ευρώ.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.08.2022

Ζώδια σήμερα 09/08 Τάση να δράσετε Υπερεγωτικά – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να ακολουθήσουμε μια οδό, ένα πρόγραμμα, το οποίο θα μας δώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο ικανοποίηση.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.08.2022

Voucher σε ανέργους: Aιτήσεις για τα 1.000 ευρώ – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

«Τρέχουν» οι αιτήσεις των ανέργων για συμμετοχή στη νέα δράση της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση δεξιοτήτων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το πρόγραμμα «νέας γενιάς», με συνολικ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.08.2022

Αδιανόητη ταλαιπωρία για 930 επιβάτες. Θα φτάσουν από Κρήτη – Πειραιά 6 ώρες μετά

Το ταξίδι από το Ηράκλειο της Κρήτης για τον Πειραιά με το πλοίο Blue Horizon εξελίχθηκε σε… Οδύσσεια για τους 930 επιβάτες του, που θα φτάσουν στον προορισμό τους με έξι ώρες καθυστέρησης, το