Τρίτη 18 Μαΐου 2021 13:46 Πολιτική

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την χαλάρωση των πολιτών μετά την άρση του lockdown


Η ανησυχία στην κυβέρνηση για τη χαλάρωση είναι μεγάλη και όπως είπε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο ιός παραμένει.
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη. Αν και εφόσον υπάρξουν τοπικές εξάρσεις θα αντιμετωπιστούν με τον δέοντα τρόπο.

Μετά το χθεσινό προειδοποιητικό καμπανάκι που χτύπησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας για όσους συμπεριφέρονται λες και η πανδημία έχει τελειώσει, περνάμε στην επόμενη φάση.

Το επιχειρησιακό σχέδιο που τίθεται σε εφαρμογή προβλέπει εκτεταμένους ελέγχους. Πρώτα στα καταστήματα εστίασης όπου η εικόνα είναι ιδιαίτερα προβληματική.

Όπως λένε από την κυβέρνηση οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς, θα επιβληθούν πρόστιμα, ακόμα και λουκέτα σύμφωνα με το νόμο.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αφορούν και τη χρήση της μάσκας από τους πολίτες. Προβλέπονται συστάσεις αλλά και φυσικά πρόστιμα καθώς η εικόνα είναι ιδιαίτερα προβληματική.

madata.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 24.06.2021

Μητσοτάκης: Απορριπτέα η λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Τη πάγια θέση της κυβέρνησης ότι η θέση της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων για λύση στο Κυπριακό στη βάση των δύο κρατών είναι απορριπτέα και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει βάση διαπραγμ ...

Post
Πολιτική Πέμπτη 24.06.2021

Δείπνο Μητσοτάκη – Καραμανλή με πολιτικό μενού

Ένα δείπνο του πρωθυπουργού με τον πρώην πρωθυπουργό οπωσδήποτε διεγείρει την περιέργεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής συνέφαγαν πριν από λίγες μέρες σε εστιατόριο της Αθήνας. Όπως

Post
Πολιτική Τετάρτη 23.06.2021

Υπουργικό: Νέο σχολείο, μεταρρύθμιση του συστήματος επικουρικής ασφάλισης και αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ

Τρεις κομβικές πρωτοβουλίες, όπως τις χαρακτήρισε, ξεχώρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ατζέντα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσω τηλεδιάσκεψης υπό ...