Image
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2025 13:22 Βλέπω/Ακούω

Δήμος Βριλησσίων: Δημοσιεύθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για χορήγηση voucher Β’ Φάσης

 Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) δημοσιεύθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τη χορήγηση voucher της Β’ Φάσης για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (είσοδος με κωδικούς TAXISNET).

Οι κάτοχοι Voucher μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους, στην Αντιδημαρχία Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας (Λ. Πεντέλης 62, ισόγειο, τηλ.:2108105052 – εσωτ. 1008), κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 27.11.2025 μέχρι και τις 02.12.2025 και ώρες από 10:00 έως 16:00.

Ο κάτοχος του voucher θα πρέπει να έχει μαζί του:

το Voucher εκτυπωμένο και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς του.
Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Κατά την εγγραφή ο νόμιμος εκπρόσωπος θα πρέπει να εξουσιοδοτήσει ηλεκτρονικά την ΕΕΤΑΑ να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό του, επιλέγοντας «αποδοχή» σε ειδική εφαρμογή της.

Μετά την εγγραφή θα πρέπει να εκδοθεί η Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.), από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 27.11.2025

Πως γίνεται ηλεκτρονικά η Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων

Πως γίνεται ηλεκτρονικά η Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων κλάσης 2029 (γεννημένοι το έτος 2008) μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκηση

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 27.11.2025

Νέα ενημέρωση για ισχυρές και επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ). Κόκκινη προειδοποίηση. Επικαιροποίηση Πέμπτη 27-11-2025 Το έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με α.α 6 που εκδόθηκε την Τρίτη (25

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 27.11.2025

Παράταση στην προθεσμία για εφαρμογή του ΟΠΣ-ΑΔΕ / OpenBusiness» ζητεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Περισσότερο χρόνο στις επιχειρήσεις για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία απογραφής τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Άσκησης Δραστηριοτήτων και Ελέγχων (ΟΠΣ-ΑΔΕ) με την ονομασία OpenBusiness, ζη