Image
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 19:09 Παράδοση

Συναυλία με τη Μαρινέλλα στη Μονή Τοπλού με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Μία μοναδική συναυλία στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού στη Σητεία, θα δώσει η Μαρινέλλα το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 21:00, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και ελεύθερη είσοδο.
Σ’ ένα από τα πιο ιστορικά θρησκευτικά μνημεία του νησιού η σπουδαία ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή καλλιτεχνική πορεία και προσωπικότητα μας προσκαλεί σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι στον ιερό και υπερβατικό χώρο της Μονής Τοπλού.
Η Μαρινέλλα, έχει καταγραφεί ως “Μύθος” της ελληνικής μουσικής με πάνω από έξι δεκαετίες μουσική παρουσία που μας καθηλώνει σε κάθε παράσταση με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά της. Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.
Το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού, θα ξεδιπλώσει στιγμές από την τεράστια παρακαταθήκη της στο ελληνικό τραγούδι, μέσα από μεγάλες επιτυχίες με τις οποίες έχει ταυτιστεί.
O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διάδρασης που διατηρεί με το κοινό σε ολόκληρη την καλλιτεχνική της διαδρομή.

Post
Παράδοση Δευτέρα 05.01.2026

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 5/1/26

Σήμερα η εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Θεόπεμπτου και Θεωνά λαι της Οσίας Συγκλητικής. Έτσι γιορτάζουν η Θεώνη, ο Θεωνάς, ο Θεόπεμπτος, η Θεόπεμπτη και η Συγκλητική.

Post
Παράδοση Κυριακή 04.01.2026

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 4/1/26

Σήμερα τιμάται η Σύναξις των Εβδομήκοντα Αποστόλων, και η μνήμη των Αγίων Έξι Μαρτύρων Γιορτάζουν: Απολλιναρίος, Απολλιναρία. Ευάγριος, Ευάγρια, Ευαγρία Κουκούμιος, Κουκούμης, Κουκουμία. Ονο

Post
Παράδοση Παρασκευή 02.01.2026

Θεοφάνεια στο Ενυδρείο Κρήτης-CRETAquarium!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης κορυφώνονται και φέτος την ημέρα των Θεοφανείων, Τρίτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 περίπου, με την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων από τον Σεβασμιότατο Αρχ