Image
Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 13:47 Τουρισμός

Στο λιμάνι του Ηρακλείου το «Enchanted Princess» - Περιήγηση στους χλιδάτους χώρους του (pics,vid)

Πρωτοπορεί και φέτος ο σχεδιασμός του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, με τον τουρισμό κρουαζιέρας μετά από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας να ανακάμπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Στο πλαίσιο καλωσορίσματος στο λιμάνι του Ηρακλείου του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Enchanted Princess» , την Τρίτη 16 Μαΐου στην προβλήτα 5, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση – περιήγηση στους χώρους του. Ο επιβάτης του «Enchanted Princess», μπορεί να βρει και να απολαύσει ένα υπέροχο ταξίδι μιας και το πλοίο διαθέτει όλες τις ανέσεις,όπως εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια από σχεδόν όλες τις κουζίνες του κόσμου, θέατρα, σινεμά, πισίνα, καζίνο, παιδικές νεροτσουλήθρες στο sun deck, που κάνουν την διαμονή συναρπαστική ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην πλειοψηφία τους οι καμπίνες διαθέτουν μπαλκόνι.

Η περιήγηση στους χώρους του, έγινε παρουσία μεταξύ άλλων του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανόλη Κουτουλάκη καθώς και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Η Μηνά Παπαδάκη οι οποίοι σε δηλώσεις τους, μίλησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμανιού του Ηρακλείου αλλά και για τις θετικές προβλέψεις που καταγράφονται στην Κρήτη και το Ηράκλειο ειδικότερα, από τον τουρισμό κρουαζιέρας κατά την φετινή τουριστική περίοδο.

Το λιμάνι του Ηρακλείου κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τουρισμό κρουαζιέρας. Ολοένα και περισσότερα υπερπολυτελή πλοία- πλωτές πολιτείες όπως θα έλεγε κανείς, εντάσσουν στο δρομολόγιό τους το Ηράκλειο, φέρνοντας στη πόλη του Ηρακλείου, χιλιάδες επιβάτες που συμβάλλουν θετικά στην τοπική αγορά, καθώς πρόκειται για ταξιδιώτες με ψηλό εισόδημα οι οποίοι παραμένουν αρκετές ώρες στην πόλη μας και έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αγορά, στα καταστήματα, στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία όπως και να επισκεφτούν και την ενδοχώρα.

Κρουαζιερόπλοια - κόσμημα όπως το υπερσύγχρονο Enchanted Princess, ένα σκάφος 332 μέτρων και 20 ορόφων που μεταφέρει 5.000 άτομα και το πλήρωμα του υπερβαίνει τα 2000, «δένουν» σε καθημερινή βάση στο λιμάνι του Ηρακλείου συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα αλλά και τις εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο:



Post
Τουρισμός Παρασκευή 06.03.2026

Ενισχυμένη προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Αυστραλία -Ο ΕΟΤ στο 38ο Φεστιβάλ «Αντίποδες» της Μελβούρνης

Tο μεγάλο εύρος επιλογών που προσφέρει η Ελλάδα και τις μοναδικές εμπειρίες και ειδικές μορφές τουρισμού κάθε ελληνικού προορισμού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες του 38ου Φεστι

Post
Τουρισμός Πέμπτη 05.03.2026

ΕΟΤ: Προβολή της Χίου στη ρουμανική αγορά

Στο ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος και τις αυθεντικές τουριστικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει το νησί της Χίου, ξεναγήθηκαν δημοσιογράφοι εκπρόσωποι ρουμανικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο πλαίσιο

Post
Τουρισμός Τετάρτη 04.03.2026

Δυναμική παρουσία του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BTM του Μπάρι

Ο κομβικός ρόλος του Μπάρι ως της κύριας πύλης εξόδου των Ιταλών ταξιδιωτών προς την Ελλάδα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συμμετοχής της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ιταλίας στη 12η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BTM (Busines