Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 15:28 Κρητική διατροφή Κοτόπουλο με σάλτσα μελιού Υλικά 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Βήμα 1 Χτυπήστε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Βήμα 2 Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά- μαγειρέψτε και ανακατέψτε το κοτόπουλο στο καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά, περίπου 5 λεπτά. Βήμα 3 Ρίξτε το μείγμα μελιού στο τηγάνι και συνεχίστε να μαγειρεύετε και να ανακατεύετε μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο και η σάλτσα να πήξει, περίπου 5 λεπτά ακόμα.newsbeast.gr