Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 12:35 Κρητική διατροφή Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί και καρπούζι Υλικά 1 μπαγκέτα 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους 1 συσκευασία τυρί κρέμα 1 φλ. τσαγιού μαλακό κατσικίσιο τυρί 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βήμα 2 Κόψτε το ψωμί σε φέτες, αλείψτε ελαφρά και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές, 12- 15 λεπτά, και γυρίστε τις στη μέση του χρόνου. Μεταφέρετε τα ψωμιά σε σχάρα και αφήστε τα να κρυώσουν. Βήμα 3 Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με το κατσικίσιο τυρί, το σκόρδο, το δυόσμο και το σχοινόπρασο. Βήμα 4 Απλώστε μια παχιά στρώση από το μείγμα κατσικίσιου τυριού σε κάθε φέτα ψωμιού. Βήμα 5 Καλύψτε με τους κύβους (ή μικρές φέτες) καρπούζι και απολαύστε.newsbeast.gr