Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021 11:50 Κρητική διατροφή Κοτόπουλο με κράνμπερι και σιρόπι σφενδάμου Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου 1 συσκευασία σος κράνμπερι 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση 1/2 κ. γλ. αλάτι Εκτέλεση Βήμα 1 Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σος κράνμπερι και αφήστε στην άκρη. Βήμα 2 Αλατίστε το κοτόπουλο και λαδώστε ελαφρώς ένα γκριλ. Βήμα 3 Ψήστε το κοτόπουλο γυρίζοντας από τη μία και την άλλη πλευρά, περίπου ανά 6- 8 λεπτά, ρίχνοντας κάθε φορά και λίγο από το μείγμα της σάλτσας. Βήμα 4 Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ζεστάνετε την υπόλοιπη σάλτσα, περιχύστε πάνω από τα στήθη κοτόπουλου και σερβίρετε.newsbeast.gr