Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 09:51 Τση Ξενιθιάς

Δημοσίευμα για Ερντογάν: Ο Τούρκος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο και κρίσεις επιληψίας


Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνουν και παίρνουν μετά το δημοσίευμα του Nordic Monitor, το οποίο επικαλείται και παρουσιάζει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Τούρκος πρόεδρος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το Nordic Monitor υποστηρίζει πως ο Ερντογάν δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο ενώ πάσχει και από βαριά επιληψία.

Η κατάσταση για την υγεία του Ερντογάν είχε έρθει στο προσκήνιο πριν μερικά χρόνια και μετά την λιποθυμία του σε προσευχή σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης για το Ραμαζάνι.

Ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρει ότι στις 26 Νοεμβρίου 2011 ο 57χρονος τότε Ερντογάν είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο στην Κωνσταντινούπολη από μια ομάδα εννέα χειρουργών με επικεφαλής τον Μπούργκα και τον βοηθό του, τον δρα Μπαλίκ.

Ο καρκίνος είχε γίνει γνωστός ύστερα από εξετάσεις καθώς ο Ερντογάν διαμαρτυρόταν για πεπτικά προβλήματα και οι οποίες έδειξαν πως πάσχει από καρκίνο στο τρίτο στάδιο. Μάλιστα χειρούργος αποκάλυψε στο Nordic Monitor ότι ο Ερντογάν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και όχι σε ακτινοβολίες.

Οι κρίσεις επιληψίας

Σύμφωνα πάντα με το Nordic Monitor, ο Ερντογάν πάσχει και από επιληψία με μια μεγάλη κρίση να σημειώνει στις 17 Οκτωβρίου του 2006 όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Güven.

Εκεί υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου ενώ είχε δώσει εντολή να απομακρυνθούν όλοι οι νοσοκόμοι και το διοικητικό προσωπικό, ενώ δεν υπήρξε ποτέ επίσημο εξιτήριο.

 

madata.gr
Post
Τση Ξενιθιάς Τρίτη 07.07.2020

Τομ Χανκς για κορονοϊό: Δεν σέβομαι όσους δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης

 Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος ανέρρωσε μετά την μόλυνσή του με κορονοϊό, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού όπω ...

Post
Τση Ξενιθιάς Τρίτη 07.07.2020

Με εντολή Τραμπ οι ΗΠΑ αποχωρούν και επισήμως από τον ΠΟΥ

Η κυβέρνηση Τραμπ ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης το Κογκρέσο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποχωρούν επισήμως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο CNN. Co ...

Post
Τση Ξενιθιάς Τρίτη 07.07.2020

Νέα τουρκική Navtex για ασκήσεις νότια της Κρήτης με ονοματεπώνυμο

Νέα Navtex εξέδωσε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό για άσκηση στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, δίνοντας μάλιστα στις περιοχές που θα διεξαχθεί και ονόματα Τούρκων ναυάρχων: Μπαρμπαρός, Τουργκούτ Ρέις κα