Image
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 17:49 Παράδοση

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι γειτονιές γεμίζουν ξανά με φωνές, οι πλατείες γίνονται τόποι συνάντησης και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μας φέρνουν πιο κοντά. Είναι η εποχή που ο πολιτισμός βγαίνει από τις αίθουσες και συναντά τους ανθρώπους εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης.

Με αυτή τη σκέψη, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, σας προσκαλεί και φέτος στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026», έναν θεσμό που έχει γίνει σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, κινηματογραφικές προβολές, εκδηλώσεις για τα παιδιά, αφηγήσεις παραμυθιών, δράσεις στο άλσος, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και πολιτιστικές συναντήσεις σε πλατείες, πάρκα και αγαπημένους χώρους της πόλης συνθέτουν ένα πρόγραμμα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό σε όλους.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές πολιτιστικές εμπειρίες, να αναδείξουμε τη δημιουργικότητα και να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν όμορφες στιγμές, χωρίς αποκλεισμούς και με ελεύθερη πρόσβαση στις περισσότερες εκδηλώσεις.
Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής. Να γεμίσουμε μαζί τις πλατείες, τα πάρκα και τους πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, να χειροκροτήσουμε τους δημιουργούς, να στηρίξουμε την τέχνη και, πάνω απ' όλα, να απολαύσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και όμορφες αναμνήσεις.
Σας περιμένουμε όλους στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026!

Post
Παράδοση Δευτέρα 29.06.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Με το Attica Roots Festival αναδεικνύουμε την Αττική ως Περιφέρεια πολιτισμού, ιστορίας, εξωστρέφειας και δημιουργίας»

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται το «Attica Roots Festival», το νέο ανοικτό και δωρεάν προς όλους φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής που μετατρέπει εμβληματικούς χώρους του Λεκανοπεδίου σ

Post
Παράδοση Δευτέρα 29.06.2026

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι γειτονιές γεμίζουν ξανά με φωνές, οι πλατείες γίνονται τόποι συνάντησης και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μας φέρνουν πιο κοντά. Είναι η εποχή που ο πολιτισμός βγαίνει α

Post
Παράδοση Δευτέρα 29.06.2026

Ένταξη έργων 3,5 εκατ. ευρώ για το Μινωικό Ανάκτορο Φαιστού

Την ένταξη της Πράξης «Στερέωση και αποκατάσταση αρχαίων καταλοίπων, κατασκευή στεγάστρων και στερέωση πρανών μινωϊκού ανακτόρου Φαιστού» στο Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027», υπέγρ