Image
Πέμπτη 30 Απριλίου 2026 23:48 Βλέπω/Ακούω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (υπήκοοι Τουρκίας) 26, 39 και 45 ετών, για παράβαση του N.4139/13 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, σε συνδυασμό με το άρθρο 45 του Π.Κ. “Συναυτουργοί”, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα σε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό τον 45χρονο, όπου βρέθηκε κάτω από το κάθισμα νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μεικτού βάρους τριών γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων αυτού (3,4 γρ), ενώ κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκε το ποσό των εξακοσίων ογδόντα ευρώ (680€), τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. “ΤΟΜΠΥ”, ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν οι ανωτέρω συλληφθέντες, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους εννιακοσίων ογδόντα εννέα γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (989,1 γρ), τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μια διόπτρα, ένα δίκυκλο και ένα Ε.Ι.Χ. όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.04.2026

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (υπήκοοι Τουρκίας) 26, 39 και 45 ετών, για παράβαση του N.4139/13 “Περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, σε συνδυασμό με το άρθρο 45 του Π.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.04.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Υλοποιούμε παρεμβάσεις με μακροπρόθεσμο όφελος, που αναβαθμίζουν το αστικό περιβάλλον»

Την προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του δασικού χώρου στο Πάρκο Τσαγκάρη των Μελισσίων, ύψους 998.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τη Δήμαρχο Πεν

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 30.04.2026

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι παρατείνονται τα άμεσα, προληπτικά μέτρα για την προστασία της κτηνοτροφίας του νησιού από τη νόσο της Ευλογ