Image
Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 12:14 Βλέπω/Ακούω

Μοσχάτο: Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του – Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στη μητέρα

Ένας 57χρονος άνδρας τραυμάτισε στο Μοσχάτο, την Πέμπτη (13/6), με μαχαίρι τον 86χρονο πατέρα του, εν μέσω αποκαλύψεων για μακροχρόνια ενδοοικογενειακή κακοποίηση σε βάρος της μητέρας του, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (15/6).

Συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Μοσχάτο. Ο 57χρονος φέρεται να τραυμάτισε ελαφρά τον πατέρα του στην παλάμη του αριστερού χεριού με μαχαίρι, σε μια πράξη που – σύμφωνα με πληροφορίες – έγινε για να υπερασπιστεί τη μητέρα του, η οποία υπήρξε για χρόνια θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύζυγό της.

Οι αστυνομικές Αρχές, που ειδοποιήθηκαν άμεσα, προχώρησαν στη σύλληψη τόσο του δράστη όσο και στην προσαγωγή της 79χρονης μητέρας του. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η μητέρα επιβεβαίωσε πως είχε υποστεί επί σειρά ετών σωματική και ψυχολογική κακοποίηση από τον σύζυγό της. Η αποκάλυψη αυτή οδήγησε στη δημιουργία δικογραφίας και εις βάρος του ηλικιωμένου τραυματία, παράλληλα με εκείνη του γιου του.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, καθώς το περιστατικό φαίνεται να ξεκλείδωσε ένα βαρύ οικογενειακό ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο μέχρι τώρα παρέμενε θαμμένο πίσω από κλειστές πόρτες.

πηγή: ieidiseis.gr

 

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 01.07.2025

Έγγραφο – ντοκουμέντο του ΟΠΕΚΕΠΕ: 216.325 αμνοερίφια στην Κρήτη το 2015, 1.683.909 το 2021

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς -όπως φαίνεται σε αρχεία του Οργανισμού που φέρνει το iEidiseis.gr στο φως της δημοσιότητας- τα αμνοερίφια στην Κρή

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 01.07.2025

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά – Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην Τ.Κ Μεσαίο στο Ωραιόκαστρο και για την κατάσβεση της έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 01.07.2025

Πανελλαδική πρωτιά του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης - Συμμετοχή και βράβευση σε πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ESA

Kατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2024-25, μία ομάδα αποτελούμενη από 18 μαθητές/τριες του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης Αττικής, συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Climate Detectives” το