Image
Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 18:30 Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των ΜΟΕ

Έλαβε χώρα σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, στη Θεσσαλονίκη, ο νέος κύκλος συναντήσεων των αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Τη συνάντηση διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος.

Οι αντιπροσωπείες αποτελούνταν από Πρέσβεις, ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και λοιπούς αξιωματούχους των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν ανασκόπηση της εφαρμογής των αμοιβαίως συμφωνημένων δραστηριοτήτων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης για το 2025 και συζήτησαν τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2026.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Η επόμενη συνάντηση θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία.

Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Β. Κικίλιας: «Δημοπρατούνται Ψηφιακό Κέντρο Επιχειρήσεων, νέα σκάφη και drones ιπτάμενα, επιφανείας και υποβρύχια»

«Το νέο ΚΕΠΙΧ είναι η μετεξέλιξη του Θαλάμου Επιχειρήσεων του παλιού Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Δυστυχώς, από το 1980 ο Θάλαμος παραμένει ο ίδιος. Αυτό είναι μη αποδεκτό», δήλωσε ο Υπ

Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Φλωρίδης από Ηράκλειο: «Τα δικαστικά κτίρια δεν είναι σε καλή κατάσταση – πρέπει να κινηθούμε έξυπνα» (vid)

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, με βασικό αντικείμενο τα κτιριακά προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. Ο Υπουργός πραγματοποιεί σειρά επαφών στην Περιφέρεια Κρή

Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Παράταση υποβολής αιτήσεων στη δράση «e-Astypalea»

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η με αριθμό 70255 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β’ 2757/15.05.2026) με την οποία παρατείνονται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και η ημερομηνία ολοκλήρωσης της δράσης. Πλέον, η