Image
Κυριακή 27 Απριλίου 2025 13:23 Πολιτική

Μητσοτάκης στο ΤikTok για επιστροφή ενοικίου: Δεν μοιράζουμε επιδόματα – Επιστρέφουμε πλεονάσματα

«Αν πληρώνεις ενοίκιο, θέλεις  να δεις αυτό το βίντεο! Για πρώτη φορά αποφασίσαμε και υλοποιούμε κάτι απλό αλλά πολύ ουσιαστικό. Το Κράτος πληρώνει ένα ενοίκιό σου το χρόνο. Δεν μοιράζουμε επιδόματα, επιστρέφουμε με μόνιμα μέτρα τα κέρδη της οικονομίας. Επιστρέφουμε το πλεόνασμα από την Ανάπτυξη αλλά και από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εκεί που ανήκει δηλαδή σε εσένα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το νέο μέτρο λοιπόν προβλέπει ετήσια επιστροφή ενός ενοικίου σε παραπάνω από 900.000 ενοικιαστές. Θα καταβάλλεται κάθε Νοέμβριο, θα αφορά την κύρια κατοικία αλλά και τη φοιτητική στέγη με μέγιστο ποσό τα 900 ευρώ και τα 800 ευρώ αντίστοιχα. Και αν έχεις δύο παιδιά που σπουδάζουν θα πάρεις και για τα δύο», προσθέτει μεταξύ άλλων.

@kyriakosmitsotakis_

Θέλεις να δεις αυτό το βίντεο!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

 

Post
Πολιτική Τρίτη 11.08.2026

Επίθεση Βατσινά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κύριε Υπουργέ, αφήστε τα posts και ελάτε στην Κρήτη: Στο Βενιζέλειο πέφτουν οι σοβάδες!»

Η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καλεί για ακόμη μία φορά τον Υπουργό Υγείας να επισκεφθεί την Κρήτη, για να δει με τα μάτια του την πραγματικότητα του ΕΣΥ στο νησί αλλά και να απαντήσει

Post
Πολιτική Δευτέρα 10.08.2026

Κ. Σπυριδάκη: «“Τουρισμός για Όλους” από τον Αύγουστο»

Τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2026» επιβεβαιώνουν πλέον τα ίδια τα γεγονότα, δικαιώνοντας την κοινοβουλευτική παρέμβαση της Βουλευτή Λασιθίου κ

Post
Πολιτική Παρασκευή 07.08.2026

ΔΕΕΠ Ηρακλείου Ν.Δ.: Με έργα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον

Με έργα η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγεί την Κρήτη στο μέλλον και για ακόμη μια φορά έμπρακτα το απέδειξε με την πρόοδο των μεγάλων έργων στον ΒΟΑΚ αλλά και με την υπογραφή της σύμβασηςγια τ