Image
Σάββατο 19 Απριλίου 2025 18:13 Πολιτική

Μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα: «Με αυτοπεποίθηση και ενότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» (vid)

Δείτε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το Άγιο Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μας θυμίζει πάντα ότι μέσα από τον πόνο, τις δυσκολίες, τις κακουχίες, τις αντιξοότητες, τελικά γεννιέται το φως και η ελπίδα»

«Όλος ο Ελληνισμός, στην πατρίδα μας και απανταχού της γης, γιορτάζει αυτήν την ημέρα και εύχεται μέσα από την ψυχή μας να αναπηδήσουν αισθήματα καλοσύνης, αισθήματα αλληλεγγύης, αισθήματα ελπίδας» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο, όπου βρίσκεται με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα. 

«Η πατρίδα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Όμως, μέσα από ένα πνεύμα αυτοπεποίθησης και ενότητας, μπορούμε όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε», πρόσθεσε.

«Ας γιορτάσουμε αυτή τη σπουδαία ημέρα μαζί με τους αγαπημένους μας, ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες και ας πάρουμε το μήνυμα των ημερών αυτών της Μεγάλης Εβδομάδος για να μπορέσουμε να αντικρύσουμε το προσωπικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

Post
Πολιτική Κυριακή 06.07.2025

Υπουργείο Εργασίας: Ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από τον καύσωνα

Για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, οι εργοδότες λαμβάνουν τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας, σύμφωνα

Post
Πολιτική Κυριακή 06.07.2025

Νίκος Ανδρουλάκης: Σκάνδαλο διαρκείας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας – Τι ανέφερε στην ομιλία του

Καταχειροκροτούμενος και συγκινημένος από τη μαζική συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο αρχηγός του Κινήματος τόνισε πως είναι ο πρώτος πρόεδρος το

Post
Πολιτική Σάββατο 05.07.2025

Μάξιμος Σενετάκης: Με τον Χρίστο Δήμα στο Καστέλι

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστου Δήμα στο Ηράκλειο και την επίσκεψη στο αεροδρόμιο του Καστελίου ο Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωσ