Image
Τετάρτη 16 Απριλίου 2025 10:18 Βλέπω/Ακούω

Πασχαλινά δώρα κι ευχές στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (vid)

 Αναστάσιμες ευχές αντάλλαξαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 15 Απριλίου 2025, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου για τα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς , με όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ σε Ζωφριά, Δροσούπολη και το Κεντρικό ΚΑΠΗ στη Λεωφόρο Φυλής, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη, στο εορταστικό κάλεσμα.

Τα μέλη άντρες και γυναίκες παρέλαβαν από τα χέρια του Χρήστου Παππού και από του Μαρίνου Σαρλά, μια τσάντα με λαμπάδα, πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκι.

Ο Χρήστος Παππούς αλλά και ο Μαρίνος Σαρλάς αντάλλαξαν προσωπικές ευχές με τον καθένα και την καθεμιά τους ξεχωριστά κι έδωσαν για μια ακόμη φορά τη δέσμευση να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε οι πλούσιες δράσεις στα ΚΑΠΗ σε επίπεδο ενημέρωσης και πρόληψης για θέματα υγείας αλλά και σε εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας, να συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η προϊστάμενη των ΚΑΠΗ Ειρήνη Αλυματήρη σε συνεργασία με το προσωπικό, επεφύλαξαν ιδιαίτερες εκπλήξεις για τον Δήμαρχο και τον Μαρίνο Σαρλά, προσφέροντας τους υπέροχα χειροποίητα Πασχαλινά δώρα.

Δείτε τα video

youtu.be/6VVOe5PbXRI

youtu.be/FjgYXxQCvXg





Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 29.04.2025

Λέσχη Αστυνομικών στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης

Το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τον Γενικό Αστυνομικό Επιθεωρητή Κρήτης Υποστράτηγο Νίκο Σπυριδάκη, στο πλαίσιο αυτοψίας για την ο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 29.04.2025

Βαγγέλης Καρκανάκης: Να μην εφαρμοστεί οριζόντια η συρρίκνωση των ορίων σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων. Επιστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος

Τον έντονο προβληματισμό της επιχειρηματικής κοινότητας για τις επιπτώσεις της οριζόντιας εφαρμογής του νέου Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων εκφρά

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 29.04.2025

Κλειστό το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας από Τετάρτη 30/04 έως και Σάββατο 03/05/2025, λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς

Σύμφωνα με Απόφαση της Δημοτικής Αρχής, το Κ.Ε.Π. Νέας Φιλαδέλφειας θα παραμείνει κλειστό: - την Τετάρτη 30.04.2025 - την Παρασκευή 2.05.2025 και - το Σάββατο 3.05.2025 λόγω της διοργάνωσης στην