Image
Τρίτη 15 Απριλίου 2025 18:47 Βλέπω/Ακούω

Πάνω από 1000 άτομα έλαβαν μέρος στη δράση προσομοίωσης πτήσεων με τα πολεμικά αεροσκάφη F16 και F35

Πάνω από 1000 άτομα έλαβαν μέρος στη δράση που υλοποίησαν ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας και η Πολεμική Αεροπορία, στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολεμικής Αεροπορίας για την ενίσχυση της επαφής των νέων με την Πολεμική Αεροπορία και τις δυνατότητές της μέσω των τεχνολογιών αιχμής.

Η δράση “Ερχόμαστε Εμείς σε Εσάς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας υλοποιήθηκε στην Αίθουσα «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» (πρώην 3ο ΓΕΛ, Θεσσαλονίκης 40 Νέα Φιλαδέλφεια ), από την Πέμπτη 10 Απριλίου 2025 μέχρι και την Κυριακή 13 Απριλίου 2025.

Οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, βίωσαν τη μοναδική εμπειρία της πτήσης με τα πολεμικά μας αεροπλάνα μέσω εξομοιωτών F16 και F35.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξομοιωτής αεροσκάφους F-35 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και ήταν ευγενική προσφορά του Κωνσταντίνου Κεφαλά, διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας 2Κ Aviation Creation.
Την Παρασκευή 11 Απριλίου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε το χώρο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας Ιωάννη Τομπούλογλου και συνομίλησε με τους νέους για την εμπειρία της πτήσης που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν.

Το παρών έδωσαν επίσης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Διοίκησης τουΔήμου.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.04.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 16/6/26

Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 15.04.2026

Sceye: Το ηλιακό αερόπλοιο που φέρνει το «διαδίκτυο από τη στρατόσφαιρα»

Με μηδενικούς ρύπους και αυτονομία που θυμίζει δορυφόρο, το σκάφος SE2 ολοκλήρωσε μια ιστορική αποστολή 10.000 χιλιομέτρων, ανοίγοντας τον δρόμο για παγκόσμια συνδεσιμότητα. Από το Νέο Μεξικό στη Β

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 15.04.2026

72η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Η πολυδιάστατη ανοιξιάτικη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους που ενώνει το χθες με το σήμερα

Υπάρχουν θεσμοί που δεν μετρούν απλώς χρόνια. Μετρούν μνήμες, εικόνες, χρώματα και στιγμές που περνούν από γενιά σε γενιά. Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ένας θεσμός με ιστορία 130 ετών, επιστρέφει και