Image
Παρασκευή 04 Απριλίου 2025 15:35 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Κρήτης Creta Food & Drink Expo 2025 (vid, pics)

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκθετών από ολόκληρη την Κρήτη, πλήθους κόσμου και τοπικών φορέων, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Κρήτης Creta Food & Drink Expo 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης 28-30 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επίσης με επιτυχία παράλληλες δράσεις, όπως το Συνέδριο «Κρητική Γη, Αειφόρος Ανάπτυξη: Χτίζοντας Ανθεκτικά Οικοσυστήματα Αγροδιατροφής για το Μέλλον» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των Επιμελητηρίων Κρήτης, καθώς και ο 11ος Κρητικός Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, ο οποίος οργανώθηκε από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και του Σωματείου Αρχιμαγείρων.

Δείτε το βίντεο:

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.11.2026

Εργασίες αναβάθμισης Κρατικού Αερολιμένα Χίου

Στον συντονισμό όλων των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι εργασίες αναβάθμισης του Κρατικού Αερολιμένα Χίου «Όμηρος», προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 07.11.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 7/11/26

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα είναι θα εκδηλωθούν κυρίως σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 06.11.2026

Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί του προγράμματος δακοκτονίας για την περίοδο 2026-2027 σε 11 ακόμη Κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της