Image
Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025 15:18 Βλέπω/Ακούω

Δήμος Ηλιούπολης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ενημερώνουμε τους Δημότες και Κατοίκους Ηλιούπολης ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 την Τρίτη 25 Μαρτίου 2025 θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Από τις 08:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ειρήνης από Ανδρέα Παπανδρέου (Νησάκι) μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

• Από τις 10:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στους δρόμους όπου θα αναμένουν τα τμήματα που θα παρελάσουν, δηλαδή Ανδρέα Παπανδρέου από Κανάρια προς Νησάκι, Λεωφόρο Πρωτόπαπα από Ταχυδρομείο προς Νησάκι, αρχή Λεωφόρου Ειρήνης, οδός Πύργου και οδός Ισαύρων.

Επίσης, θα υπάρξει διέλευση εξόδου τμημάτων της παρέλασης στην οδό Μπουμπουλίνας (με κατεύθυνση προς Ελευθερίου Βενιζέλου και προς Μαρίνου Αντύπα), αλλά και στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως – λήξη Παρέλασης υπολοίπων τμημάτων).

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας ευχαριστεί που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού της Εθνικής Επετείου.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 04.06.2026

Στη Βουλή η πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση – Στις 10 Ιουνίου συγκροτείται η Επιτροπή

Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος, σύμφωνα με τα άρθρα 110 του Συ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 03.06.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Επενδύουμε σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές για όλους τους πολίτες σε κάθε γειτονιά της Αττικής»

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού των αθλητικών υποδομών του Λεκανοπεδίου, με στόχο την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την ευρύτερη αξιοποίησή τους από την τοπική κοινωνία, ο Περιφερε

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 03.06.2026

Πρόγνωση του καιρού σήμερα 3/6/26

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα όμβρων στα ορεινά και κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μεμον