Image
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 10:45 Βλέπω/Ακούω

Νέες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη

Nέες συγκεντρώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη θα προχωρήσουν σήμερα φοιτητές και μαθητές, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε το Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων των φοιτητικών συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 12.00μμ στο άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια πορεία.

Στην Αθήνα, αντίστοιχο συλλαλητήριο διοργανώνεται επίσης στις 12.00μμ στα Προπύλαια.

Στις 19:00 στο Σύνταγμα θα διοργανωθεί μεγάλη συναυλία.

Θα πάρουν μέρος οι εξής καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς, Μυρτώ Βασιλείου, Ζωγράφος, Πολυξένη Καράκογλου, Αλέξανδρος Κτιστάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Το Σφάλμα, Υπεραστικοί, Tiny Jackal x Raibo, Lef Kay (on dexx).

Στο σχετικό κάλεσμά τους οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας αναφέρουν: «Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας δίνουμε συνέχεια στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη. Καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια των Φοιτητικών Συλλόγων, των εργατικών σωματείων, τις πρωτοβουλίες των συγγενών των θυμάτων, κάνοντας πράξη την υπόσχεση μας ότι δε θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα να συγκαλυφθεί, ότι θα πάμε τον αγώνα μέχρι τέλους».

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ΓΕΛ

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2026 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους ηλεκτρονικά στ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

ΠΑΣΟΚ: Μετά το «Μητσοτάκης ή χάος», σήμερα μας προέκυψε το δίλημμα «Τσίπρας ή χάος»

Μετά το «Μητσοτάκης ή χάος», σήμερα μας προέκυψε το δίλημμα «Τσίπρας ή χάος» με περισσή αλαζονεία και αυτοθαυμασμό από έναν πολιτικό που ηττήθηκε ως Πρωθυπουργός και ως αρχηγός

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

Από τον ΜΥΗΣ Αγυιάς στις «μπαταρίες νερού» του μέλλοντος: Σχεδόν έναν αιώνα καινοτομίας

Με χαρά υποδεχτήκαμε στον ΜΥΗΣ ΑΓΥΙΑ της ερευνητική ομάδα του έργου HYDROMINE και τον καθηγητή κα Μιχάλη Γαλετάκη του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το 1929, στα Χανιά, ένα