Image
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 10:16 Βλέπω/Ακούω

Με εντολή της ΕΛΑΣ κλείνουν οι σταθμοί “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ κλείνει στις 9 το πρωί της Πέμπτης (13/3) ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και στις 10:00 ο σταθμός «Σύνταγμα». Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, σήμερα, Πέμπτη 13.03.2025, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάσης – στάθμευσης) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από ώρα 10.30΄και μέχρι πέρατος αυτής.

H ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Σημειώνεται ότι στις 12:00 στα Προπύλαια αναμένεται νέα συγκέντρωση φοιτητών και μαθητών για το δυστύχημα στα Τέμπη -ενόψει και της απογευματινής μεγάλης συναυλίας στο Σύνταγμα.

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

"Ερχεται" πάλι Αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα

Για ακόμη μια φορά γίνεταιμεταφορά σκόνης από την περιοχή της Λιβύης και της Αιγύπτου, καθώς οι βροχοπτώσεις που συνοδεύουν το φαινόμενο, όπως αναφέρει ο κόμβος πληροφόρησης για την Ατμοσφαιρική Σύστα

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

Survivor: Συγκίνηση στην αποχώρηση του Γιώργου Καραϊσαλίδη – Το «δώρο» στον Scofield και η δικαίωση του Φλώρου

Μια δραματική μονομαχία στο Survivor έφτασε στο τέλος της, με τον Γιώργο Καραϊσαλίδη να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και τον Σταύρο Φλώρο να κερδίζει τη μάχη της παραμονής. Η αναμέτρηση για την παραμ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 18.03.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 18/3/26

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Κρήτη, τη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, μετά το με