Image
Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 21:58 Πολιτική

Διάθεση τεσσάρων Ιατρών Οπλιτών Θητείας για την υγειονομική κάλυψη των Π.Π.Ι. Αγαθονησίου, Τήλου, Αγίου Ευστρατίου και του Π.Ι. Ερείκουσας με απόφαση του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Κεφαλογιάννη

 Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, διατίθενται τέσσερις (4) οπλίτες θητείας, πτυχιούχοι Ιατρικής για την υγειονομική κάλυψη των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων Αγαθονησίου, Τήλου, Αγίου Ευστρατίου και του Περιφερειακού Ιατρείου Ερείκουσας, έπειτα από σχετικό αίτημα του Υπουργείου Υγείας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό της κοινωνίας, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε έμπρακτα τη Δημόσια Υγεία και να διασφαλίζουμε την ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων της ακριτικής Ελλάδας στο ύψιστο αγαθό της υγειονομικής περίθαλψης.»

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.10.2026

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρου Παπασταύρου, στο Ηράκλειο – Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο και σειρά επίσημων επαφών (vid)

Στο Ηράκλειο έφτασε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης με στόχο την προώθηση σημαντικών περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών έργων στην Κρ

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.10.2026

Κ. Σπυριδάκη: «Το Οροπέδιο Λασιθίου πλημμύρισε ξανά, η Ιεράπετρα αφέθηκε χωρίς σχέδιο και η Κυβέρνηση συνεχίζει να νομοθετεί με προχειρότητα»

Με τις εικόνες ενός Οροπεδίου Λασιθίου που πλημμύρισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες και μιας Ιεράπετρας που κλήθηκε να διαχειριστεί εκατοντάδες μεταναστευτικές αφίξεις, ξεκίνησε την ομιλία της

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.10.2026

Ελένη Βατσινά: «Νυχτερινές τροπολογίες, αυθαίρετες μεθοδεύσεις και νομοθεσία στα μέτρα της: Η ΝΔ βάζει τη “βούλα” στη δομή των Αθανάτων»

Με μια οξεία, αποκαλυπτική παρέμβαση, η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ελένη Βατσινά κατακεραύνωσε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνο Π