Image
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025 22:41 Βλέπω/Ακούω

Στ. Αρναουτάκης: «Μόνο ενωμένοι και με διεκδίκηση πετυχαίνουμε όσα έχουμε οραματιστεί»

«Η Περιφέρεια είναι το σπίτι του κάθε πολίτη της Κρήτης. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε όλους και θεωρούμε πως μόνο ενωμένοι και με διεκδίκηση μπορούμε να πετυχαίνουμε αυτά τα οποία έχουμε οραματιστεί», τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για το κόψιμο της Βασιλόπιτας για το 2025.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνεργασία, τη συνέργεια, τη συμπόρευση της Περιφέρειας και των Δήμων που μαζί με την στήριξη της τοπικής εκκλησίας και των φορέων προχωρούν έργα και δράσεις στο Λασίθι.

Στην εκδήλωση τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου Γεράσιμος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια ευλογημένη χρονιά ευχαριστώντας την Περιφέρεια Κρήτης γιατί πάντα έχει ανοιχτή την πόρτα της στα αιτήματα της τοπικής εκκλησίας και των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο συνολικό έργο, τις δράσεις που είναι σε εξέλιξη καθώς και στην προσπάθεια όλων των στελεχών για το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ ανακοίνωσε την τιμητική απονομή πλακέτας - για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης - στον Γιώργο Τζανάκη τέως Προϊστάμενο στο τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στην Π.Ε. Λασιθίου για την υπηρεσιακή προσφορά και στην Χρύσα Σοφιανού Αρχαιολόγο και μέχρι πρότινος Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου για τη συνεργασία με την Περιφέρεια και την προσφορά της στον τόπο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Σπυριδάκη, ενώ παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Μανόλης Μενεγάκης, Ιεράπετρας Μανόλης Φραγκούλης, Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης. Παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Λεωνίδας Τερζής, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Μιχάλης Βάμβουκας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Κλώντζας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ελένη Βλάσση, ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, αντιδήμαρχοι και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 02.06.2026

Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ)

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες (τ. ΟΑΕΕ) περιόδου

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 02.06.2026

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου, αφήνοντας πίσω του μια μακρά και πολυσχιδή πορεία στη δημοσιογραφία, την πολιτική και τα γράμματα. Γεννημένος

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 02.06.2026

Ομάδα ψυχοθεραπείας και υποστήριξης για άτομα απεξαρτημένα από ουσίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, για πρώτη φορά, δημιουργεί Ομάδα Ψυχοθεραπείας & Υποστήριξης για άτομα με ιστορικό εξάρτησης από ουσίες, προσφέροντας έναν ασφαλή χώρο έκφρασης, ενδυνάμωσης και προσωπικής εξέλ