Image
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025 17:57 Βλέπω/Ακούω

Δήμος Δάφνης-Υμηττού: Οι δρόμοι της πόλης μας γίνονται πιο ασφαλείς για όλους (pics)

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με την εταιρία Hellas Direct, στο πλαίσιο του προγράμματος Safe Roads Project, έβαλε χρώμα στην πόλη μας, βάφοντας με ζωηρά και έντονα χρώματα τις διαβάσεις έξω από Νηπιαγωγεία της Δάφνης.
Οι «διαβάσεις-μολύβια» δεν είναι μόνο μια αισθητική παρέμβαση, αλλά και ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, παρόμοιες πολύχρωμες διαβάσεις θα «κοσμούν» διαβάσεις έξω από σχολικούς χώρους της Δάφνης και του Υμηττού, συμπεριλαμβανομένων των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων.
Στόχος μας να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς και ευχάριστης μετακίνησης για τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για κάθε πολίτη που κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης μας.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2026-2027

Ανοίγει την Παρασκευή 14 Αυγούστου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης περιοχών για την πρόσληψη αναπληρωτών, αναπληρωτριών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το διδακτικό έτος 2026-2027.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αιτήσεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ από 14 έως 24 Αυγούστου

Ανοίγει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων προτίμησης για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και αναπληρωτριών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 13.08.2026

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2026, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίν