Image
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 14:27 Πολιτική Νομός: Ηρακλείου

Λευτέρης Αυγενάκης: Στην χοροεσπερίδα του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κρουσώνα

Στην χοροεσπερίδα του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κρουσώνα παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Λευτέρης
Αυγενάκης και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

Στην ετήσια χοροεσπερίδα του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κρουσώνα, στο κέντρο Γαλήνη, με τις κοντυλιές του Γρηγόρη Σαμόλη, γιορτάσαμε την πορεία και την προσφορά του ιστορικού αυτού συλλόγου στην τοπική κοινωνία.

Ο τοπικός αθλητισμός είναι η καρδιά της κοινωνίας μας. Μέσα από την προσπάθεια, τη συνεργασία και το πάθος, χτίζονται δυνατοί χαρακτήρες και σχέσεις. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός είναι κάτι παραπάνω από νίκες και αγώνες, είναι μια δύναμη που ενώνει, εμπνέει και δίνει προοπτική στη νεολαία μας.

Μιλώντας για το τοπικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, μας έρχεται στο μυαλό ένας ξεχωριστός άνθρωπος και ένας αληθινός φίλος που με στήριξε στα πρώτα μου πολιτικά βήματα, ο Αντώνης Κουτσογιάννης. Ένας από τους πρωτεργάτες του ΠΑΟΚ, η ψυχή και το όραμα που έβαλαν τα θεμέλια για ό,τι εκπροσωπεί σήμερα ο σύλλογος. Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους αθλητές, στους προπονητές και τους φιλάθλους, που με το πάθος και τη στήριξη τους κρατούν την ομάδα ζωντανή.

Καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη και επιτυχίες!
 

Post
Πολιτική Πέμπτη 18.09.2025

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου (vid)

Νίκος Χατζηνικολάου: Κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε στο Μέγαρο Μαξίμου, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ που δεχτήκατε την πρόσκλησή μας για την πρ

Post
Πολιτική Πέμπτη 18.09.2025

Β. Κικίλιας: «Οι ΗΠΑ παράγουν LNG και η Ελλάδα, με τον πανίσχυρο στόλο της, μπορεί να το μεταφέρει σε όλο τον κόσμο»

Σειρά σημαντικών συναντήσεων με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και μέλη του Κογκρέσου πραγματοποίησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, κατά την πρώτη ημέρα τη

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίηση των υπό στοιχεία 016B/21 και 017Β/21 συμβάσεων για την προμήθεια φρεγατών τύπου «FDI HN» και την εν συνεχεία υποστήριξή τους»

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο « Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίη