Image
Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 22:01 Πολιτική

Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

To μήνυμα για εντατικότερη πρόληψη, υποστήριξη και ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας για τον καρκίνο κυριάρχησε στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που συμπίπτει με την επέτειο των 67 χρόνων από την ίδρυση της ΕΑΕ.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ήταν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη την ΕΑΕ για το σπουδαίο έργο της και τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της για κάθε βοήθεια.

Ο κ. Ν. Κακλαμάνης υπογράμμισε ακόμη, ότι είναι μέλος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θυμίζοντας, ότι από το 1975 ως το 2008 υπηρέτησε στο νοσοκομείο «Αρεταίειο» ως ιατρός με ειδικότητα στον τομέα ακτινοθεραπείας και ογκολογίας, προσφέροντας στην περίθαλψη ατόμων με καρκίνο. Μία μάχη την οποία έδωσε και ο ίδιος και την κέρδισε αποδεικνύοντας ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

Post
Πολιτική Τρίτη 18.02.2025

Στέφανος Γκίκας από Βουλή: «Στηρίζουμε το Λιμενικό μας Σώμα, αναγνωρίζουμε την προσφορά του, αναμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, απάντησε σε Επίκαιρες Ερωτήσεις Βουλευτών της Αντιπολίτευσης, σχετικά με το θέμα του ναυαγίου

Post
Πολιτική Δευτέρα 17.02.2025

Ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων στήριξης της 1ης Πρόσκλησης για την Παρέμβαση Π3-77-1.1 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» στον τομέα της Γεωργίας του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Τσιάρα, με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ανακοινώνουν ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσ

Post
Πολιτική Δευτέρα 17.02.2025

Συνάντηση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου με τον καθηγητή, Κώστα Παπαζάχο

«Απαιτείται περισσότερος σεβασμός στην επιστημονική κοινότητα - Η Πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη για τη λειτουργία παρατηρητηρίου του ηφαιστείου της Σαντορίνης» Συνάντηση με τον καθηγη