Image
Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 22:01 Πολιτική

Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

To μήνυμα για εντατικότερη πρόληψη, υποστήριξη και ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας για τον καρκίνο κυριάρχησε στην εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που συμπίπτει με την επέτειο των 67 χρόνων από την ίδρυση της ΕΑΕ.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ήταν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη την ΕΑΕ για το σπουδαίο έργο της και τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της για κάθε βοήθεια.

Ο κ. Ν. Κακλαμάνης υπογράμμισε ακόμη, ότι είναι μέλος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θυμίζοντας, ότι από το 1975 ως το 2008 υπηρέτησε στο νοσοκομείο «Αρεταίειο» ως ιατρός με ειδικότητα στον τομέα ακτινοθεραπείας και ογκολογίας, προσφέροντας στην περίθαλψη ατόμων με καρκίνο. Μία μάχη την οποία έδωσε και ο ίδιος και την κέρδισε αποδεικνύοντας ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

Post
Πολιτική Κυριακή 25.01.2026

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπούργού: «Καλημέρα. Η εβδομάδα που πέρασε ανέδειξε τις προκλήσεις του νέου κόσμου που αναδύεται, τη σημασία των διατλαντικών σχέσεων, αλλά πολύ περισσότερο την α

Post
Πολιτική Κυριακή 25.01.2026

Επανέρχονται στην κυριότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ακίνητα στην Αττική συνολικής έκτασης 114. 363 τ.μ.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του για το μεγάλο Οικιστικό Πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο έχει ανακοινώσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δ

Post
Πολιτική Σάββατο 24.01.2026

Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα περί δήθεν «πώλησης του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος»

Πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν «πώλησης του κτιρίου του Πολεμικού Ναυτικού στην Πλατεία Κλαυθμώνος». Όπως υπογραμμίζουν, τέτοιες α