Image
Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 13:53 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Τέμπη: Η κυβέρνηση είναι ηθικά κατώτερη των περιστάσεων (vid)

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην τραγωδία των Τεμπών, άσκησε το πρωί της Τρίτης (4/2) ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για πρωθυπουργό αναξιόπιστο και κυβέρνηση ηθικά κατώτερη των περιστάσεων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι έχει αποκρύψει την αλήθεια, κι αλλάζει στρατηγική γιατί είναι πλήρως εκτεθειμένος. «Δύο τα ενδεχόμενα: ή μας κοροϊδεύει από το πρώτο βράδυ -που εγώ αυτό πιστεύω- ή πάμε στη δική του θεωρία ότι τον παραπλάνησαν, άρα μας κοροϊδεύει πάνω από έναν χρόνο διότι προφανέστατα κάποιοι τον ενημέρωσαν στην πορεία ότι αυτά που είπε δεν ισχύουν. Δεν έκανε όμως τότε διάγγελμα να πει συγγνώμη, αλλά όταν είδε τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και έμαθε τι έρχεται με τα πορίσματα, κατάλαβε ότι θα έχουμε πολιτικό “τσουνάμι” και έτρεξε για άλλη μία φορά να ρίξει παντού ευθύνες εκτός από τον εαυτό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Και πρόσθεσε πως «δεν στέκεται ο κ. Μητσοτάκης με αυτά τα ψέματα και τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Η πρόταση δυσπιστίας γίνεται για να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Όπως είπα και προηγουμένως, αυτή η κυβέρνηση είναι ηθικά κατώτερη των περιστάσεων, γι’ αυτό θα πάρουμε την πρωτοβουλία να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας».

video


Post
Πολιτική Πέμπτη 04.06.2026

Ανακοινώθηκε η διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς

Ανακοινώθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι δηλώσεις αποχώρησης από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς των Αλέξη Χαρίτση, Νάσου Ηλιόπουλου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Μερόπης Τζο

Post
Πολιτική Τετάρτη 03.06.2026

Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στη 19η Σύνοδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων των Βαλκανίων

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, στη 19η Σύνοδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων των Βαλκανίων, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από 2 έως 4 Ιουνίου 2

Post
Πολιτική Τρίτη 02.06.2026

Μαζική αποχώρηση στελεχών από τη Νέα Αριστερά – Εκτός κόμματος επτά βουλευτές, διαλύεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την αποχώρησή τους από τη Νέα Αριστερά ανακοίνωσαν 150 στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και επτά βουλευτές. Πρόκειται για τους Έφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Χουσεΐν Ζεϊμ