Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 15:42 Βλέπω/Ακούω

Παραμένουν τα τρακτέρ σε Πέλλα και Κιλκίς χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία

Χωρίς να αποκλείσουν δρόμους, αγρότες από την Πέλλα και το Κιλκίς έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε διάφορα σημεία των δύο συγκεκριμένων περιφερειακών ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Στην Πέλλα, αγρότες έχουν σταθμεύσει τα αγροτικά τους μηχανήματα σε τρία διαφορετικά σημεία: στο κέντρο της Κρύας Βρύσης βρίσκονται 30 τρακτέρ, στον κόμβο Γυψοχωρίου 19 και στη διασταύρωση Παραλίμνης 50. Επιπλέον, στο γήπεδο του Πολυκάστρου, στο Κιλκίς υπάρχουν 43 αγροτικά μηχανήματα. Οι αγρότες βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 30.12.2025

Σταύρος Αρναουτάκης: «Αναβαθμίζουμε την πρόσβαση στο Δικταίον Άντρο Μ’ ένα σύγχρονο και λειτουργικό έργο στο Οροπέδιο Λασιθίου»

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του υποέργου «Διαμόρφωση Πλατείας Ευρώπης και αποκατάσταση μονοπατιών πρόσβασης προς το Δικταίον Άντρο» προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης. Υπογρά

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 30.12.2025

Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία «Χειμερινοί Διάλογοι» στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Κηφισιάς (vid)

Μια σπάνια μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο St Catherine’s British School, στην Κηφισιά, στην εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με τίτ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 30.12.2025

Προσφορά αγάπης και ελπίδας από το Λιμενικό Σώμα σε συνεργασία με το «Make-A-Wish» στα παιδιά του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «ΜΗΤΕΡΑ»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Λ