Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 14:35 Βλέπω/Ακούω

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: “Υπάρχει βαθύς πόνος όταν κλείνει ένας κύκλος”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το πρωινό του Σαββάτου, όταν συνάντησε τον Νίκο Συρίγο με αφορμή τις νέες μουσικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς στην ολοκλήρωση της σχέσης με την Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογήθηκε πως «δεν με ενοχλεί να συζητάνε ακόμα για το παρελθόν μου και τη σχέση μου με την Ζέτα, δεν με αγγίζει. Είναι κάτι το οποίο υπήρξε και είναι ένα δεδομένο, δεν είναι μια φημολογία».
 
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αγαπιούνται οι άνθρωποι ακόμη και όταν χωρίσουν. Όταν κλείνει ένας κύκλος πολιτισμένα και ανθρώπινα και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, υπάρχει βαθύς πόνος. Το πολιτισμένα δεν σημαίνει ότι είμαστε χαρούμενοι και στα καλύτερα μας».
 
«Τα φέρνει όμως έτσι η ζωή, έχει τις δικές της βουλές» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 19.06.2026

Ιστορικό χαμηλό στην ανεργία τον Μάιο του 2026 – Στους 660.682 οι εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ

Η εγγεγραμμένη ανεργία στην Ελλάδα υποχώρησε σε ιστορικό χαμηλό τον Μάιο του 2026, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανήλθαν σε 660.682 άτομα,

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 19.06.2026

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους ηλεκτρονικούς βώλους στα αιγοπρόβατα – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κτηνοτρόφοι

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα μέσω της οποίας οι κτηνοτρόφοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για την προμήθεια ηλεκτρονικών ενδοστομαχικών βώλων στα αιγοπρόβατά τους. Η πλατφόρμα απευθύ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 19.06.2026

Πρόγνωση καιρού σήμερα 19/6/26

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες νεφώσεις στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Θεσσαλίας με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες.