Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 14:35 Βλέπω/Ακούω

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: “Υπάρχει βαθύς πόνος όταν κλείνει ένας κύκλος”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το πρωινό του Σαββάτου, όταν συνάντησε τον Νίκο Συρίγο με αφορμή τις νέες μουσικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς στην ολοκλήρωση της σχέσης με την Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογήθηκε πως «δεν με ενοχλεί να συζητάνε ακόμα για το παρελθόν μου και τη σχέση μου με την Ζέτα, δεν με αγγίζει. Είναι κάτι το οποίο υπήρξε και είναι ένα δεδομένο, δεν είναι μια φημολογία».
 
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αγαπιούνται οι άνθρωποι ακόμη και όταν χωρίσουν. Όταν κλείνει ένας κύκλος πολιτισμένα και ανθρώπινα και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, υπάρχει βαθύς πόνος. Το πολιτισμένα δεν σημαίνει ότι είμαστε χαρούμενοι και στα καλύτερα μας».
 
«Τα φέρνει όμως έτσι η ζωή, έχει τις δικές της βουλές» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δίωξη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε τέσσερις βουλευτές – Στο αρχείο οι υποθέσεις επτά ακόμη

Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων εν ενεργεία βουλευτών άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO), στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ. Συνολικά, διώξεις ασκήθηκαν σ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

Συνελήφθη 38χρονος που προκάλεσε την πυρκαγιά στο Μελιδοχώρι -Επτά συλλήψεις σε όλη τη χώρα

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε το Πυροσβεστικό Σώμα για ισάριθμες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από αμέλεια την Τετάρτη σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηράκλειο, Βοιωτία, Αχαΐα και Ροδόπη. Η σοβαρότερη υπό

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 16.07.2026

Μηχανογραφικό 2026: Λήγει απόψε στις 23:59 η προθεσμία υποβολής

Μέχρι τις 23:59 σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026, οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και οι απόφοιτοι που διεκδικούν εισαγωγή στις Δημόσιες ΣΑΕΚ έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ή να οριστικοπο