Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 14:35 Βλέπω/Ακούω

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: “Υπάρχει βαθύς πόνος όταν κλείνει ένας κύκλος”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το πρωινό του Σαββάτου, όταν συνάντησε τον Νίκο Συρίγο με αφορμή τις νέες μουσικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς στην ολοκλήρωση της σχέσης με την Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογήθηκε πως «δεν με ενοχλεί να συζητάνε ακόμα για το παρελθόν μου και τη σχέση μου με την Ζέτα, δεν με αγγίζει. Είναι κάτι το οποίο υπήρξε και είναι ένα δεδομένο, δεν είναι μια φημολογία».
 
«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αγαπιούνται οι άνθρωποι ακόμη και όταν χωρίσουν. Όταν κλείνει ένας κύκλος πολιτισμένα και ανθρώπινα και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, υπάρχει βαθύς πόνος. Το πολιτισμένα δεν σημαίνει ότι είμαστε χαρούμενοι και στα καλύτερα μας».
 
«Τα φέρνει όμως έτσι η ζωή, έχει τις δικές της βουλές» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 06.07.2026

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων & Εντεταλμένων Συμβούλων στον Δήμο Κηφισιάς

Κατόπιν της υπ' αριθμ. 1195/2026 απόφασης (αρ. πρωτ. 31742-1/7/2026) ο Δημάρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ι. Ξυπολυτάς ορίζει ως Αντιδημάρχους του Δήμου Κηφισιάς τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους με θητεία

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 06.07.2026

Εκλέχθηκαν το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς

Μέσα σε ατμόσφαιρα συναίνεσης και θεσμικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026 στην αίθουσα "Β. Γκατσόπουλος" του Δημαρχού Κηφισιάς η Ειδική Συνεδρίαση για την εκλογή τ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 06.07.2026

Στα 9,25 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, από ευρωπαϊκούς πόρους

Ένα ακόμα μεγάλο έργο πνοής, η δημιουργία εσωτερικού δικτύου υδροδότησης στον οικισμό της Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων, μπήκε σε οριστική τροχιά υλοποίησης, καθώς δημοσιεύτηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μ