Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 14:33 Πολιτική

Φάμελλος για εκλογή ΠτΔ: Απομονωμένος από τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις ο κ. Μητσοτάκης

«Στη σημερινή ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα ότι ο κ. Μητσοτάκης με την επιλογή του δεν κατάφερε να ενώσει», αναφέρει στην δήλωσή του μετά τη σχετική διαδικασία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος και προσθέτει: «Κατέθεσε μία αυστηρά κομματική υποψηφιότητα, μη σεβόμενος τους θεσμούς και το Σύνταγμα, και για τον λόγο αυτό απομονώθηκε από τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις».
 
Συνεχίζοντας αναφέρεται στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνει έκκληση στις προοδευτικές δυνάμεις: «Η υπερκομματική υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέδειξε ότι μπορεί να συσπειρώσει ένα ευρύτερο τμήμα των προοδευτικών δυνάμεων. Είναι ξεκάθαρο ότι η υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη είναι η μόνη η οποία μπορεί να σταθεί απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Τασούλα. Καλούμε τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις να συσπειρωθούμε γύρω από την υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό και ελπιδοφόρο προοδευτικό μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη».

Post
Πολιτική Δευτέρα 22.06.2026

Αυγενάκης: «Ώρα για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών»

Την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου πλαισίου στήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών αναδεικνύει με κοινοβουλευτική του παρέμβασηο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας και πρ.

Post
Πολιτική Σάββατο 20.06.2026

Χρίστος Δήμας: Κοινή βούληση Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας για τον διάδρομο Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η 3η συνάντηση για την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Άξονα Μεταφορών Μαύρης Θάλασσας – Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας και

Post
Πολιτική Πέμπτη 18.06.2026

Β. Κικίλιας από Αιτωλοακαρνανία: «Επενδύοντας σε λιμάνια, ναυτιλία και τοπικές οικονομίες, δίνουμε όραμα στη νέα γενιά»

Την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας, τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, καθώς και τη σύνδεση των επαγγελμάτων της θάλασσας με την οικονομική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση τ