Image
Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025 14:33 Πολιτική

Φάμελλος για εκλογή ΠτΔ: Απομονωμένος από τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις ο κ. Μητσοτάκης

«Στη σημερινή ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα ότι ο κ. Μητσοτάκης με την επιλογή του δεν κατάφερε να ενώσει», αναφέρει στην δήλωσή του μετά τη σχετική διαδικασία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος και προσθέτει: «Κατέθεσε μία αυστηρά κομματική υποψηφιότητα, μη σεβόμενος τους θεσμούς και το Σύνταγμα, και για τον λόγο αυτό απομονώθηκε από τις υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις».
 
Συνεχίζοντας αναφέρεται στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνει έκκληση στις προοδευτικές δυνάμεις: «Η υπερκομματική υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέδειξε ότι μπορεί να συσπειρώσει ένα ευρύτερο τμήμα των προοδευτικών δυνάμεων. Είναι ξεκάθαρο ότι η υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη είναι η μόνη η οποία μπορεί να σταθεί απέναντι στην υποψηφιότητα του κ. Τασούλα. Καλούμε τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις να συσπειρωθούμε γύρω από την υποψηφιότητα της κ. Λούκας Κατσέλη, ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό και ελπιδοφόρο προοδευτικό μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη».

Post
Πολιτική Κυριακή 08.03.2026

Πρόκληση από την Άγκυρα: Στέλνει 6 μαχητικά F-16 στα Κατεχόμενα ανήμερα της επίσκεψης Μητσοτάκη - Μακρόν στην Κύπρο

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και κλιμάκωσης προχωρά η Τουρκία, ανακοινώνοντας την αποστολή έξι μαχητικών αεροσκαφών F-16 στα κατεχόμενα το πρωί της Δευτέρας (09/03), την ώρα που στη Λευκωσία θα βρ

Post
Πολιτική Κυριακή 08.03.2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρόνια πολλά στις γυναίκες και όχι μόνο. Γιατί η υπόθεσή τους μάς αφορά όλους!»

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Πρωθυπουργού: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γίνεται, κάθε χρόνο, σημείο συνάντησης των κατακτήσεών μας με τον στόχο να μετατραπεί η ισότητα σε καθημερινό βίωμα.

Post
Πολιτική Σάββατο 07.03.2026

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ε