Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 16:14 Βλέπω/Ακούω

Το συγκινητικό αντίο του Αντώνη Αντωνιάδη στον Μίμη Δομάζο: “Αβάσταχτη απώλεια… αντίο μοναδικέ μου φίλε”

Οι δυο τους ήταν φίλοι κι «αδέρφια» για έξι δεκαετίες. Από τότε που έσμιξαν ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό και παρέμειναν αχώριστοι για πάρα πολλά χρόνια, ακόμη κι όταν «κρέμασαν» τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν συγκλονισμένος απ’ την απώλεια του «Διόσκουρού» του όλα αυτά τα χρόνια Μίμη Δομάζου. Έχοντας εισαχθεί κι ο ίδιος στο ΓΝΑ από το απόγευμα της Τετάρτης με συμπτώματα πνευμονίας, ενημερώθηκε για το θάνατο του «στρατηγού» και τα λόγια του στο προσωπικό μήνυμά του συγκλονίζουν.
 
Αναλυτικά το μήνυμα του Αντωνιάδη:

«Με οδύνη και συγκίνηση έμαθα για την αβάσταχτη απώλεια. Είμαι συγκλονισμένος από το θάνατο του στενού μου φίλου σχεδόν έξι δεκαετιών, του μυθικού αθλητή και σπουδαίου ανθρώπου Μίμη Δομάζου ο οποίος είναι σύμβολο όχι μόνο του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και μιας ολόκληρης εποχής.
 
Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί.
 
Ήταν, είναι και θα είναι ο εκφραστής της αστείρευτης θέλησης, της σκληρής προσπάθειας και του διαρκούς αγώνα στο δρόμο για την κορυφή. Έζησα μαζί του στιγμές αθλητικού μεγαλείου στα γήπεδα αλλά και τη σοφία του και την παιδική αθωότητά του στη συνέχεια, μέσα από την καθημερινή μας παρέα που οδήγησε πολλούς να πουν «μα είστε συνεχώς μαζί, όλα αυτά τα χρόνια;»
 
Η σκέψη μου και όλη μου η αγάπη είναι αυτή τη στιγμή στη σύζυγό του Ηώ και στις κόρες του Πόπη, Ουρανία και Ευαγγελία.
 
Αντίο μοναδικέ μου φίλε…».

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 28.01.2026

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει και επεκτείνει τη συνεργασία με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας

Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026, στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού με την Πρό

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 28.01.2026

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Κ σκάφος στη Σαμοθράκη

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 28.01.2026

Βιολάντα: Μιας εβδομάδας η διαρροή προπανίου που προκάλεσε την έκρηξη

Οι διάτρητες σωλήνες στο υπέδαφος του εργοστασίου «Βιολάντα», η διαρροή προπανίου για τουλάχιστον μια εβδομάδα και το σφραγισμένο υπόγειο που μετατράπηκε σε «δεξαμενή» του συγκ