Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 12:59 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Μίμη Δομάζο: Υπήρξε “ο μόνος στρατηγός που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός”

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε «ο μόνος ”στρατηγός” που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός, οι Έλληνες φίλαθλοι» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
 
«Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει από σήμερα στο πάνθεου των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στον παντοτινό σύλλογό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο Μίμης Δομάζος πέθανε σήμερα, Παρασκευή (24/1) στα 83 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ξαφνική αδιαθεσία ενώ περπατούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, οδήγησε στην κατάρρευση του Μίμη Δομάζου έξω από διαγνωστικό κέντρο.

 
 

Post
Πολιτική Παρασκευή 14.08.2026

Σάκης Αρναούτογλου: Το GSI δεν είναι μόνο ένα καλώδιο, είναι τεστ ευρωπαϊκής συνοχής.

Η επίσημη παρέμβαση μελών του αμερικανικού Κογκρέσου για το Great Sea Interconnector αναδεικνύει ξανά τη στρατηγική σημασία των ενεργειακών διασυνδέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Για μένα όμως αυτή η

Post
Πολιτική Παρασκευή 14.08.2026

Την ενίσχυση και αναβάθμιση της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) αναδεικνύει ο Βουλευτής ΗρακλείουΧάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς την Υπουργό Υπουργείο Πα

Post
Πολιτική Τρίτη 11.08.2026

Επίθεση Βατσινά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κύριε Υπουργέ, αφήστε τα posts και ελάτε στην Κρήτη: Στο Βενιζέλειο πέφτουν οι σοβάδες!»

Η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καλεί για ακόμη μία φορά τον Υπουργό Υγείας να επισκεφθεί την Κρήτη, για να δει με τα μάτια του την πραγματικότητα του ΕΣΥ στο νησί αλλά και να απαντήσει