Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 12:59 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Μίμη Δομάζο: Υπήρξε “ο μόνος στρατηγός που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός”

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε «ο μόνος ”στρατηγός” που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός, οι Έλληνες φίλαθλοι» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
 
«Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει από σήμερα στο πάνθεου των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στον παντοτινό σύλλογό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο Μίμης Δομάζος πέθανε σήμερα, Παρασκευή (24/1) στα 83 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ξαφνική αδιαθεσία ενώ περπατούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, οδήγησε στην κατάρρευση του Μίμη Δομάζου έξω από διαγνωστικό κέντρο.

 
 

Post
Πολιτική Σάββατο 30.05.2026

Το Δικταίο Άνδρο στο επίκεντρο Κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Χάρη Μαμουλάκη

Αναδεικνύοντας την προχειρότητα και τον επιπόλαιο κυβερνητικό σχεδιασμό στο έργο ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου του Δικταίου Άνδρου, συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Τομεάρχης Οικονομικ

Post
Πολιτική Παρασκευή 29.05.2026

Κυρανάκης στο συνέδριο Powergame – Economist: «Η Κρήτη κατέγραψε τη μεγαλύτερη μείωση θανάτων από τροχαία στην Ελλάδα»

Τη συνολική στρατηγική της κυβέρνησης για την οδική ασφάλεια, καθώς και τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα που ήδη καταγράφονται σε εθνικό επίπεδο, παρουσίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορώ

Post
Πολιτική Παρασκευή 29.05.2026

Συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Ταγαρά. Η παρουσία του ξεχώριζε, ήταν σοβαρή, παραγωγική με δημοκρατικό κριτήριο και ήθος. Στη θητεία του στο ΥΠΕΝ ε