Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 12:59 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Μίμη Δομάζο: Υπήρξε “ο μόνος στρατηγός που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός”

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε «ο μόνος ”στρατηγός” που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός, οι Έλληνες φίλαθλοι» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
 
«Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει από σήμερα στο πάνθεου των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στον παντοτινό σύλλογό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο Μίμης Δομάζος πέθανε σήμερα, Παρασκευή (24/1) στα 83 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ξαφνική αδιαθεσία ενώ περπατούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, οδήγησε στην κατάρρευση του Μίμη Δομάζου έξω από διαγνωστικό κέντρο.

 
 

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω μακροσκελούς επιστολής, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το κόμμα.

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έκλεινε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις για τον λαγοκέφαλο

Παρέμβαση στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στη Βουλή έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ,Μανώλης Συντυχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα π

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Φραγκίσκος Παρασύρης: Εκτροχιάστηκαν 16 από τα 24 ενεργειακά μέτρα του Ταμείου Ανάκαμψης – Φιάσκο με την αποθήκευση και το πρόγραμμα «Απόλλων»

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν στη χώρα δυσανάλογα μικρά αποτελέ