Image
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 16:01 Βλέπω/Ακούω

Αιμίλιος Χειλάκης: Οι Πανθέοι ήταν σ’ ένα κανάλι που δεν ήξερε να διαχειριστεί τη μυθοπλασία

O Αιμίλιος Χειλάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα του Πρωινού Σου Σου, την Πέμπτη, στο OPEN. Μάλιστα, ανάμεσα σε πολλά, ο έμπειρος πρωταγωνιστής μίλησε τόσο για την διαχείριση που έκανε την προηγούμενη χρονιά ο ΣΚΑΪ στη σειρά «Πανθέοι» όσο και για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
 
Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι Πανθέοι ήταν μια εξαιρετική δουλειά η οποία νομίζω πως παίχτηκε σε λάθος μέρος. Δηλαδή ήταν σ’ ένα κανάλι το οποίο δεν ήξερε να διαχειριστεί τη μυθοπλασία. Ένα κανάλι το οποίο ξέρει από ριάλιτι, τα οποία αυτοδιαφημίζονται γιατί είναι κάθε μέρα στις πρωινές εκπομπές, όταν φτιάξει μια σειρά μυθοπλασίας, χρειάζεται διαφήμιση».
 
«Για να βρεθεί μια σειρά στο Netflix θα πρέπει να γυριστεί με συγκεκριμένο τρόπο και με συγκεκριμένο ήχο. Χρειάζεται δηλαδή κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να πληρούνται».

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 24.03.2026

Παράταση εγγραφών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία

Έως τις 27 Μαρτίου παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, για το ερχόμενο σχολικό έτος 2026-2027. Τα παραπάνω έκανε γνωστά νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Παιδεί

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 24.03.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 24/3/26

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές ή όμβρους. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια κυρίως από το μεσημέρι. Το βράδυ ο κα

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 23.03.2026

ΠΑΣΟΚ: Μέτρα «ασπιρίνη» απέναντι στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση

Τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, παρέχουν μεν μια αναγκαία αλλά σαφώς περιορισμένη ανακούφιση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της χώρας. Ωστόσο, δεν συνιστούν μια ολοκληρωμένη απάντηση στην