Image
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025 20:03 Βλέπω/Ακούω

Λιμενικό: Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση για εντοπισμό ταχυπλόου και εντοπισμό τραυματία

Διπλή επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ).
Έρευνες διεξάγονται από τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα αεροσκάφος της Frontex προς εντοπισμό ταχύπλοου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται 1 επιβαίνοντας. Σε μια ακόμη επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε προς παραλαβή 42χρονου τραυματία, μέλους πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας από τη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Κρήτης και τη μεταφορά του στα Χανιά.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 03.03.2026

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Η Ελλάδα θα δώσει όποια βοήθεια μπορεί στην Κύπρο»

Την αλληλεγγύη και τη στήριξη της Ελλάδα προς την Κύπρος σε μια περίοδο αυξημένης έντασης στην ευρύτερη περιοχή εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στη Μεγαλόνησο.

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 03.03.2026

Περίπου 1.500 Έλληνες εγκλωβισμένοι στα ΗΑΕ

Την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και τις προσπάθειες επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών που έχουν εγκλωβιστεί στο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα λόγω του πολέμου περιέγραψε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γι

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 03.03.2026

Σε Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο μεταβαίνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνι