Image
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025 23:33 Βλέπω/Ακούω

“Δεν νιώθω τα πόδια μου” – “Έχω μάσκα με οξυγόνο” – Τι λένε ο συνοδός και ο διασώστης που έπεσαν με το ασανσέρ στον Ερυθρό Σταυρό

Στιγμές τρόμου έζησαν τα τέσσερα άτομα που έπεσαν με το ασανσέρ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Πρόκειται για έναν ασθενή, δύο διασώστες και μία συνοδό. «Ακούγαμε μπαμ μπουμ, έσπασε ένα νήμα και έπεσε. Έπεσα, χτύπησα και στην πλάτη, γιατί έπεσα σε άλλο επίπεδο και πρέπει κανονικά να υπάρχει κάποιο κάταγμα» λέει, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ηλικιωμένος ασθενής.
 
«Πονάω και από τη στιγμή που έγινε αυτό δεν νιώθω τα πόδια μου» ανέφερε ο 24χρονος που βρισκόταν στο ασανσέρ, ενώ και ο 47χρονος διασώστης που ήταν μαζί είπε πως «σήμερα συνειδητοποίησα τι ακριβώς έχει συμβεί, είναι για όλους μας ένα σοκ. Πονάω, κουράζομαι ακόμη και να μιλήσω, γι’ αυτό έχω μάσκα με οξυγόνο. Δεν είμαι ακόμη καλά».
 
«Είμαστε σε κατάσταση επιφυλακής», «δεν θα το αφήσουμε το θέμα αν δεν κλείσει» ανέφεραν, από την πλευρά τους, γιατροί του νοσοκομείου.
Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα, η οποία θα εστιάσει στη γνησιότητα των πιστοποιητικών του ανελκυστήρα, καθώς και στο πώς είναι δυνατό να μη φάνηκε το πρόβλημα, αφού ο ανελκυστήρας είχε συντηρηθεί μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα.
 
Η απάντηση της εταιρείας συντήρησης ανελκυστήρων

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την Otis από την ασφάλεια των συναδέλφων, των πελατών και των ανθρώπων που βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθημερινά» ανέφερε η εταιρεία συντήρησης ανελκυστήρων.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 31.01.2026

Πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία με την 2026 Α ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος 2026)

Εκδόθηκε η ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΑ 13/2026 που αφορά στην πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2026 Α΄ ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος 2026) στην Πολεμική Αεροπορία. Για τους στρατεύσιμους, που έχουν κατανεμηθεί στην Π

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 31.01.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 31/1/26

Στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες. Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα εντα

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 30.01.2026

Στις νέες τεχνολογίες θα σερφάρουν οι ηλικιωμένοι του Δήμου Κιλκίς με Κόμβο Ψηφιακής Ενδυνάμωσης

Η πρόσβαση στα δημόσια ψηφιακά αγαθά δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των νέωνηλικιών. Με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, στη μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και στην ενεργό συμμετοχή