Image
Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025 23:24 Βλέπω/Ακούω

Νίκος Γκάνος: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τον αποκλεισμό του από τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2025

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι 12 φιναλίστ που κατάφεραν να περάσουν με τα τραγούδια τους στον ελληνικό τελικό για την Eurovision 2025. Ο Νίκος Γκάνος, ωστόσο, με λύπη ανακάλυψε ότι αποκλείστηκε και δεν θα είναι καν υποψήφιος για να μας εκπροσωπήσει στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories του, ο Νίκος Γκάνος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του από τον ελληνικό τελικό.
 
«Είχα να νιώσω τόσο άγχος και ανυπομονησία από όταν έδινα εξετάσεις στο σχολείο. Είναι πολύ στενάχωρο να μη σου δίνεται η ευκαιρία, να μην βλέπεις το όνομα σου δίπλα στα άλλα. Όλοι μας όμως το έχουμε περάσει με κάποιο τρόπο στη ζωή μας και ο καθένας με κάτι που θεωρεί για τον εαυτό του σημαντικό. Έχω μάθει στη ζωή μου όμως να μην το βάζω κάτω και να συνεχίζω μετά από κάθε απόρριψη. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, αλλά θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε, ξέρω ότι το κάνετε με καλή πρόθεση, αλλά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα για μένα. Με στεναχωρεί περισσότερο να ακούω το ίδιο ξανά και ξανά.
 
Σας ευχαριστώ πολύ! Επίσης θέλω να πω συγχαρητήρια στον @itsandynicolas τρομερός καλλιτέχνης και καλό παιδί! Κατάφερε να περάσει στους 12 και παρεμπιπτόντως ήταν και ο συνθέτης από τους δύο μαζί με τον @makisdigi που έκαναν το δικό μου τραγούδι! Ευχαριστώ πολύ επίσης τον @makisdigi για όλη την προσπάθεια που κάναμε παρέα. Τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο. Και τέλος συγχαρητήρια στην @nafsica.nyc που έχει μία εξαιρετική φωνή και τραγούδησε σύνθεση στίχους του φίλου μου @dimitrios_koumpis. Καλή επιτυχία», έγραψε ο Νίκος Γκάνος.

Δείτε την ανάρτηση:



Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία αγροτοκτηνοτρόφων

Αντιπροσωπεία αγροτοκτηνοτρόφων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου ν. Ηρακλείου Λευτέρη Τριανταφυλλάκη επισκέφθηκε σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Η Κρήτη σε πορεία κυκλικής οικονομίας - ΕΣΔΑΚ / ΔΕΔΙΣΑ

Ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), σε συνεργασία με την Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) της Π.Ε. Χανίων, υπέβαλε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια: Οι ώρες με χαμηλότερη τιμή και οι κερδισμένοι καταναλωτές

Από την 1η Φεβρουαρίου 2026 τίθενται σε εφαρμογή τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας