Image
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 14:01 Βλέπω/Ακούω

Χαλκιδική- Κύκλωμα πολεοδόμων: “Καταστάσεις που θυμίζουν Κολομβία, κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα”, λέει ο δήμαρχος Σιθωνίας

“Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα”, δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Μαλλίνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107.7 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Χαλκιδική για μίζες για νομιμοποίηση παραβάσεων και “γρηγορόσημα”. 
 
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κατήγγειλε πως ο πρώην Δήμαρχος έμπαινε στην πολεοδομία σε ώρες που η υπηρεσία ήταν κλειστή. Ο ίδιος σημείωσε πως δεν είχε προσωπική επαφή με τον πρώην Δήμαρχο καθώς του ο τελευταίος του έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για τις καταγγελίες που είχε κάνει εναντίον του. Ο Ιωάννης Μαλλίνης έκαν λόγο για καταστάσεις που θυμίζουν… Κολομβία. 
 
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 21 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρώην Δήμαρχος, εργαζόμενοι στην Πολεοδομία και δύο συγγενείς τους ενώ έχει κατασχεθεί, σύμφωνα με το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεω της ΕΛ.ΑΣ. χρηματικό ποσό που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ. 
 
“Πριν μια εβδομάδα είχα βγάλει σε αργία και τον διευθυντή πολεοδομίας, ο οποίος έχει πολλές φορές μεγαλύτερη δύναμη από τον δήμαρχο”, σημείωσε ο κ. Μαλλίνης ενώ πρόσθεσε πως στον Δήμο Σιθωνίας γίνονται συνέχεια έλεγχοι για τα οικονομικά σε σημείο μάλιστα που δυσκολεύονται να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες. “Την προηγούμενη το ΣΔΟΕ, την παραπροηγούμενη οι ράμπο της εφορίας κάνουν ελέγχους, δεχόμαστε ένα μεγάλο βάρος ελέγχων και είναι στενάχωρο να ακουγονται συνέχεια τέτοια πράγματα για έναν τόσο όμορφο Δήμο”, είπε.
 
“Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση”, κατέληξε.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 02.03.2026

Πότε αλλάζει η ώρα σε θερινή 2026 που γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά

Η θερινή ώρα, κατά την οποία γυρίζουμε τους δείκτες μία ώρα μπροστά, ισχύει από την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2026 Η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2026 είναι η 29 Μαρτίου 2026 Επομένως την ώ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 02.03.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 2/3/26

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και την Εύβοια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη και αραιές νεφ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 01.03.2026

Εντοπισμός 58 αλλοδαπών και σύλληψη των δύο αλλοδαπών διακινητών τους στη Ρόδο

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου για την ύπαρξη αλλοδαπών στην περιοχή Γενναδίου της Ρόδου. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος της Λίνδου, όπου με τη συν